Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro w koncu moge pisac normalnie

Chcialbym sie dowiedziecz czy ktokolwiek wie jak dostac w polsce BAR ( Browning Auto Rifle ). Czy w ogole BAR wyszedl w airsoftowej wersji ? albo czy ma sie ukazac?

po przeszuakniu stron typu gunfire.pl, taiwangun, rangershop, airsoftguns itp. itd. nic nie ma, ani widu ani slychu :(

Guest frank_martin
Posted (edited)

Mima.Mozna by zrobic samemu ale to bedzie drogie.Jak chcesz to wal do Fiedotowa(Czy jakos Tak)Masz forum http://www.jedendojednego.fora.pl/

BTW:Airsoftguns.pl jest zły a rangershop to z Ubraniami.

Edited by frank_martin
Posted

Dzisiejsze rewelacje z Airsoft-News sprawiły, że nie mogłem się skupić w pracy.

Samo JG wytoczyło ciężką artylerię - oprócz zapowiadanego SIGa 552 pojechali z SIGiem 550 ( :!: ), AK74M ( :!: ), AKS74U (o tym to wiedziałem, spóźnili się trochę chłopaki), AUGiem A1 i, co już totalnie miotnęło mną o glebę, NARESZCIE G3SG1!

Potem pojechał Bell - Colt M1911 i (zapewne też ich) Glock 17. Poprzeć to tajemniczego pochodzenia gazową pompką i AK105 z Cymy... To dla mnie trochę za dużo.

Posted

Ale one mają byc na przyszły rok czy to taka ściema. Bo jakiś gostek w osobnym wątku pisze, że mają byc już niedługo...

Chyba, że to też ściema. ;-)

Następny. Napisałem tam, że to była daleko posunięta ironia.

A żeby było do tematu. Ten bell wart zachodu? Bo z tego co czytałem to ich beretta wyszła tragicznie. Jak myślisz Westie, poprawili się?

Posted

Czy ja wiem, czy tragicznie? Wywaliłem cały magazynek jednym bardzo szybkim ciągiem, zero zacinek i syfonów. Może trafiłeś na jakiś pechowy egzemplarz.

Pewnie jeszcze trochę go dopracują i koniec końców będzie solidny przeciętniak ze wskazaniem na niezły model.

Posted

Może Jin Peng zrobił wreszcie metalowy szkielet? Bo zębatki w tym ich Famasie były standardowe, ale szkielet był z plastiku, tak więc wyżej jakichś 250 fps nie szło tego gadziejstwa wykręcić.

Posted

Dzisiejsze ciacha z airsoft-news.eu:

Pompa Mossberg M500, kaliber osiem milimetrów, metal body. Najprawdopodobniej niestety spring, ale ma to ten plus, że będą tanie a względnie przyzwoite pestki 8mm.

A&K SR25, strugane na CNC, import gwarantowany (jak zwykle).

Tokyo Marui na ten fakt tylko sapnęło ze zgrozą i zapowiedziało AK74.

Damn, sr-25... Westie - obiło ci się może o uszy jaki gearbox w nim będzie? Jeśli długi jak w g&p to chyba padnę z wrażenia :ok:

Posted

Jedna lufa? UTG zamówił od razu z trzema, ale to dobrze, że ci z Echo zażyczyli sobie modyfikację 1100'tki do kształtu XM1014.

hmm a wiadomo na jakiej zasadzie to bedzie działac ?

Bo chyba musi to byc gaz, gdyz 1014 to polautomatyczna strzelba :poddanie: