Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do zimy pewnie będzie. Jeszcze nie wiem które, ale znając rynek, to pewnie Gunfire zassie jeden model, a Krakman drugi.

Kurde, się Boyi wzięło za marketing, opakowanie strzelili takie, że G&G wymięka. :D

Posted (edited)

eeeeeeee... Nie no, o gustach się nie dyskutuje ;-) .

pozdrawiam Pasti

P.S.-myślałem, że jak JG robi metalowe AK, to i może eMkę full metal wypuszczą :uśmiech: .

Edited by Pasti
Posted

Więc tak: na airsoft-news jest pierwsza fotka K98K Boyi (a jednak zrzynają go z Marushina, nie cieszy mnie to), instrukcji od SIGa JG (mają być jeszcze 550 i 551) i M1A SOCOM z Cymy (CM032A).

Posted

Mój niepokój budzą łuski. Po prostu mam niemiłe wrażenie, że będą się szybko gubić. A jako, że to spring, to obawiam się "skuteczności" porównywalnej z SIGiem Supernine.

PS: mam półoficjalne potwierdzenie, że P90 z Cymy ma być. Już podobno go robią.

Posted
...wykonają inne repliki...

Czytaj uważniej. To że jest Minimi to wiem, pytanie czy nie pójdą za ciosem i nie zdetonują np takiego PK :mrgreen: czy konwersji dla AUGa na wersję HBAR (tak wiem, naiwny jestem).

Posted (edited)

Dzisiejsze ciacha z airsoft-news.eu:

Pompa Mossberg M500, kaliber osiem milimetrów, metal body. Najprawdopodobniej niestety spring, ale ma to ten plus, że będą tanie a względnie przyzwoite pestki 8mm.

A&K SR25, strugane na CNC, import gwarantowany (jak zwykle).

Tokyo Marui na ten fakt tylko sapnęło ze zgrozą i zapowiedziało AK74.

Edited by Westie
Posted

PS: mam półoficjalne potwierdzenie, że P90 z Cymy ma być. Już podobno go robią.

:???: Fajnie... Może przedwczesne pytanie: nasi dalekowschodni przyjaciele wypuszczą jeszcze do tego tanie magazynki???

Posted

Chińczycy jeszcze skopiowali kolbę typu PRS, więc będzie czym odpicować tego SRa.

Kurde, może sobie zafunduję takiego i zrobię na przynajmniej para-snajperkę?