Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tommy-gun Cymy już jest, na razie w Hong-Kongu i sklepach Cyberguna (świnie...). M14 też się pojawiło, ale tylko w Chinach. Oprócz tego, z ostatnich newsów "co ma być, ale diabli jedni raczą wiedzieć kiedy" wiem o:

Well vz.61 Skorpion - kupili jeden egzemplarz TM'owskiego do rozebrania i sklonowania, ale na cuda bym nie liczył.

Bell M700 Takedown - Bell się uparł, chociaż ich Beretta wcale taka fajna nie jest, a M700 może się okazać jeszcze gorsze niż KJW. Daty nie znam.

Cyma P90 - jak na razie, czysta spekulacja między dwoma marudami z Arnie's - ja i Darklite doszliśmy do wniosku, że musieliby być głupi, żeby nie ruszyć niczego na tym polu, skoro już mają gearbox i większość innych składników (no, chyba, że ich Well wyprzedzi z jakąś modyfikacją R9).

Cyma AKM - spodziewajcie się nie wcześniej niż zimą, ale za to metalowego.

Poza tym, Chińczycy zaczęli robić kolimatory w kształcie Eotecha, ale zanim będą gotowe, to się "trochę" zejdzie.

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AKM... Łaaa... :):):) Ciekawe czy CYMA zrobi mniej awaryjne flaczki niż w 74'ce...

A teraz serio-Westie, jeśli będziesz wiedział jakieś konkretniejsze rzeczy o danym modelu to zakładaj osobne wątki, żeby znowu nie było jednego ogólnego ok? Póki są tylko takie drobne wieści to można w jednym...

Posted

Metalowy AKM? :o

Oby skupili się również na bebechach, to mogliby zaszaleć wśród chińskich AEGów z wyższej półki, bo ostatnio zostali z tyłu.

Wie ktoś coś o RPK Cymy?

Posted

Są pierwsze Eotechy, na razie 551 za 85 baksów. Co do RPK, to patrzyłbym raczej w stronę JG niż Cymy (cholera wie, może jakaś "delikatna sugestia" jest potrzebna...).

Poza tym czemu niby Cyma została z tyłu pod kątem mechaniki? Radzą sobie całkiem nieźle, tylko po prostu nie pchają 110-120'tek do każdego modelu po kolei...

Posted

FN-FAL? CA już zaczyna produkować swojego klona, więc prędzej czy później w czyjeś łapy to trafi. Ale i tak trzeba czekać, zresztą ostatnio tak jakby wszystko zwolniło w Chinach. Rynek się nasycił, czy jak? Kontrol z okazji olimpiady biega i szuka, czego się tu czepić?

P90 to na razie tylko domysły. Zapewne Cyma czeka na efekty długoterminowego używania swojego g-boxa v6.

Posted

Niby planowali, kupili Mausera Tanaki w charakterze wzoru, ale chcieli z tego robić sprężynę. Nie wyszło. A na Mosina raczej się nie wyskładają, model KTW jest absurdalnie drogi i nikt o nim nic nie wie.

Posted

Nic. Ma być, ale nawet to nie jest pewne (chociaż MP7 już zrobili, a to podobna konstrukcja, taka sama batka, podobny g-box). Nie spodziewam się go wcześniej niż późną zimą-wczesną wiosną.

Posted
o M60 nikt dotąd nie słyszał.

Ja słyszałem, kilka tygodni temu. STAR miał puszczać M60, dość tanie (około 1000zł miało być mniej więcej), około 350fps w stocku. Dlatego pytam się, czy coś o tym wiadomo, czy to tylko plotka :) ?

Guest frank_martin
Posted

2 sprawy

1.Wiadomo coś o Sigu 552 Commando,Gailu,P90

2.Skąd ty to wszystko bierzesz Westie??(mam na myśli informacje)

Posted

Gailu

SRC miało zrobić swojego już dawno temu, nawet jakieś zdjęcia były, ale nic z tego nie wyszło najwidoczniej. A tak poza tym, to niestety absolutnie nic.

Posted

SIG552 to najwidoczniej pogłoska, która już dawno temu padła i nikt więcej tekstów na ten temat nie słyszał.

Galil - zapomnij, takich pomysłów nikt nie ma.

P90 - jeszcze nic. Może będzie w przyszłym roku, podkreślam - MOŻE.

A biorę z różnych stron i od różnych ludzi. Chociaż ostatnio taka stagnacja, że już nawet samemu mi się szukać nie chce.

Posted

SRC miało zrobić swojego już dawno temu, nawet jakieś zdjęcia były, ale nic z tego nie wyszło najwidoczniej. A tak poza tym, to niestety absolutnie nic.

Jest jedyne wyjście zakupić nową replikę Inokatsu :wink:

4e344954845cc49dm.jpg

Ps. Tania zapewne nie będzie ale za to jakie cudo wyróżniające się ze stada :!: