Arthur Currie Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Jak w temacie. Info za dzisiejszym Glosem Pomorza: http://www.redakcjawojskowa.pl/gazeta/inde...8&Itemid=46 Quote
thor_ Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Chodzi o to, by nauczyli się strzelać w różnych sytuacjach i potrafili odróżnić tarczę symbolizującą terrorystę od tarczy imitującej cywilów - tłumaczą wojskowi. Hihi ja tam wolałbym żeby nauczyli się odróżniać cywila od terrorysty :mrgreen: Quote
Arthur Currie Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 Thor_ ja też ale pismak znowu dokonał "skrótu myślowego" i nic na to nie poradzimy. Tak czy siak dobrze, że osrodek powstaje, Quote
Giersu Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Thor_ ja też ale pismak znowu dokonał "skrótu myślowego" i nic na to nie poradzimy. Nie sądzę, żeby to pismak sobie wymyślił. Na 10000 km pachnie zagrzybiałą trepozą... erm... przepraszam - "oficjalnymi przedstawicielami MON". Quote
Recommended Posts