Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam (po dość długiej nieobecności)

Otóż sprawa jest następująca: podczas namiętnego tuningowania mojego Kloca ;-) zgubiła mi się bardzo mała sprężynka oznaczona w manualu numerem 82. Ta sprężynka współdziała z częścią nr 81, która częściowo steruje położeniem iglicy (o ile dobrze pamiętam). :-F W rezultacie tego bigosu pistolet zużywa więcej gazu, zamek porusza się wolniej, a przy szybszym strzelaniu kloc się zacina. Możecie mi powiedzieć, skąd mógłbym wytrzasnąć tak cholernie małą sprężynkę? :mrgreen:

Jeśli ktoś by potrzebował niech kliknie tutaj (strona z instrukcji odbsługi).

Guest JOPJ
Posted

Jeden koleś sprzedaje na allegro w tej chwili części do siedemnastki. Spytaj, może ma tę sprężynkę i odsprzedałby ci za parę groszy, bo płacić 60 zł za całość, to trochę drogo...

• 3 months later...
Posted

A niech to, Mnie też się zgubiła ta czesć. Podczas spasowywania i skąłdania, nagle poprostu wyparowała, no była i nie ma, patrzyłem w to miejsce i nie słyszałem zeby gdziekolwiek się odbijała. Przewaliłem cały pokój, każdy zakamarek, nawet kwiatki przekopałem. Ostatecznie po 5 godzinach demolki wpokoju znalazłem ją w akwarium. Śmiechem żartem, taka mała sprezynka działa o działaniu broni za 300zł. Próbowałem dopasować jakąś z mechanizmu w zegarku. Poszukaj po zegarmistrzach, i tego typu sklepach, może będą mieli spręzynkę o ile pamiętam to ma jakieś 2mm X 12mm.