Ximon Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Witam 8-) mam taki problem..... mój brat kupił ten karabin i po pewnym czasie stwierdzil że go rozłoży na części :???: :???: fakt rozlozyż.... ale nie potrafił złożyc.. więc ja jako dobry brat postanowiłem sie pobawic :) zmontowałem wszystko oprócz mechanizmu spustowego..... jest tam taka smieszna sprężynka którą niewiem jak mam zamontowac... i tu moja prośba :???: jeśli ktoś ma ten karabin mógłby rozłozyc go i zrobic mi zdjęcie tegóż mechanizmu??
airsofter007 Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Ta dziwna sprężynka służy do odpychania dźwigni ładowania. Daj fotkę z częściami tak jak je wsadziłeś. Złoże ci to, kiedyś takiego miałem i trochę się namęczyłem zanim złożyłem.
Saba Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Doczepie się do pytania:P zrobię fotę w najbliższym czasie.
dark_griph Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Forum jest z założenia bazą wiedzy, a nie ludzkim systemem wyszukiwawczym. Nic co można znaleźć przy pomocy wyszukiwarki nie ma prawa angażować czasu i wysiłku innych użytkowników. Link do zdjęcia, znajdującego się w temacie o M16 Well'a.
Saba Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Nie mogę edytować, więc piszę 2 raz. Po złożeniu nie mogę podpiąć magazynka, bo wypada... ktoś ma foty zatrzsku? Pozdrawiam
Recommended Posts