Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam nie mogłem się doszukać tego tematu, wiem zę w zeszłym roku pojawiła sie grupa ASG a czy w tym ktoś ma zamiar być obecny, ja jadę tam w środę. Może mnie jak coś ktoś poimoformowac jak do was można dołączyć????

Posted

Ja z moim Młodszym będę chyba w piątek lub w niedzielę. Taka praca. Jak zobaczycie "Powstańca Warszawskiego" w za dużej kangurce, z Parabellum i M24 za paskiem a koło niego gościa "przy kości" z naszywkami Gelezinis Vilkas i KBDCH, to my :lol:

Posted

Ja jadę tam juz dziś o 4 nad ranem(środa:P) mnie najłatwiej poznacie, francuski bądź amerkański mundur, do tego Dragunow z lunetą, to będę ja więc czekam na was moze tam okaże się że będzie więcej osób...

Posted

Podobno był to najgorszy ze zlotów w ciągu kilku ostatnich lat, ale mi i tak się podobało, troszkę nudno się pod wieczór robiło, ale było bardzo fajnie, naprawdę miła atmosfera:)

Posted

My sie bawiliśmy przednio - zwłaszcza budując obóz w deszczu. Błoto też nie było takie upierdliwe - po kilku dniach już sie przyzwyczailiśmy.

ogólnie był to raczej zlot Miłośników Wyciągania Pojazdów Militarnych z Błota ale za rok pewnie znow pojedziemy - tyle że zrobimy wiekszy obóz.

Kilka fotek od nas:

Hilton- widok na stanowisko minimi

IMG_0768.jpg

Hilton- widok na apartamenty , jak ludzie zaglądali do środka to widzieli nas przeważnie w takim układzie, ściśniętych dla ciepełka:P

IMG_0865.jpg

Tęczowa kwatera Marines :)

IMG_0884.jpg

I szyld przed wejściem ;)

IMG_0885.jpg

Trochę fotek jak to wyglądało w tym roku - w tym pieknym błotku nawet T-55 się był zakopał razu pewnego:

http://www.sokol.cons.pl/darlowo2007/day_1/

http://www.sokol.cons.pl/darlowo2007/day_2/

Posted

Zlot byl do kitu, to raczej byl festyn militarny dla turystow z polUdnia a nie zlot pojazdow, roiło sie od kolonii, rodzinek i dzieci z karabinkami dla ktorych to byla wielka atrakacja. Olnie tez sie dobrze bawilem, szkoda tylko ze caly ten zlot to byla jedna wielka komercyjna impreza dla turystow.

Posted

To akurat fakt - do tego jeszcze banda dzieciaków z MP40 ze straganu strzelajaca do siebie (bez okularów) pod "czujnym" okiem tatusia. Dlatego RZadko zapuszczaliśmy się do części ogólnodostępnej ograniczając wypady jedynie po zaopatrzenie, a tak głównie na zamkniętej części w lub przed bunkrem, skąd mieliśmy świetny widok na Patelnie.

• 4 months later...