Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Proste pytania : czy ta broń jest warta swojej ceny? Dobra baza do rozbudowy ? Jakieś sensowne opinie po stuningowaniu ? Sypie się coś ?

Pytam w taki sposób bo jak zwykle jest 666 tematów ale w żadnym satysfakcjonującej opinii ( nie wspominając o takim tworze jak recenzja ) nie uświadczyłem.

Posted (edited)

1.Tak-jest to sprężyna więc będzie działać w zimnie(nie jak m-700) i kosztuje mniej niż 1000zł .

2.Tak-można bardzo łatwo i tanio zrobić dobry tuning.

3.Tak-przy sprężynie 170sp na dobrych częściach działa bardzo długo. Dzięki dobremu HU jest niesamowita celność i bardzo dobre skupienie.

4.Tak-po tuningu po bardzo długim czasie piston sear.

Edited by Rudy102
Posted

VSR jest dobre, jednak trochę kasy trzeba wyłożyć by to była prawdziwa snajperka (500fps+). Ja bym podzbierał na coś z Maruzena, w ostateczności SVD AtoZa :D. Tylko wszystko kręci się wokół kasy... im więcej tym lepiej.

Posted

I tu też trzeba powtarzać?????

Jest dział techniczne, sprężynowe w każdym z nich jest kilka tematów dotyczących VSRki bezpośrednio bądź pośrednio. Czy tak trudno tam zapytać ????

Widac lepiej rozpieprzać forum i w milionie miejsc pytać o to samo... :wink:

Posted

Na necie osobiście czytałem ze 3 recenzje tej repliki, kilkanaście tematów o upgradzie i duuuuuużo konstruktywnych (chociaż jak zwykle rozbieżnych) opini.

Proszę więc nie śmiecić a zapytać wujka Google zanim zdenerwuje się wujek moderator...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...