Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAM PYTANIE CO DO STYLIZACJI. mam marpata od tru-speca iba cp m16 pasgt[kopia] i myśle nad kupnem pistoletu i rękawic. więc co by najbardziej pasowao na usmc

Pistolet - Beretta M9 lub Colt MEU jeśli robisz się na MEU co w zasadzie wykluczyłeś swoim postem.

Rękawice - mechanixy, nomexowe rękawice, rękawice z kompletu FROGa, na niektórych zdjęciach widziałem jeszcze rękawice prod. Hatch.

• 3 weeks later...
Posted

Airsoftowcy z robotem saperskim za pare milionów ? Fakt pochodzi to zdjęcie z forum asg ale na nim odwołują się do sprzętu ze zdjęcia z korpusu, twarze zamazane itd.. no nie wiem :D

Posted

Airsoftowcy z robotem saperskim za pare milionów ? Fakt pochodzi to zdjęcie z forum asg ale na nim odwołują się do sprzętu ze zdjęcia z korpusu, twarze zamazane itd.. no nie wiem :icon_biggrin:

Co to za problem cyknąć fotkę podczas pokazów?

Posted (edited)

Pitolicie, to są 31st MEU, mam gdzieś resztę fot z tych ćwiczeń w Korei gdzieś. EOD na focie...

To druga fota tych reko ziomków:

4w9y.jpg

Edited by badseed
  • 3 weeks later...
Posted

Wie ktoś czy małe ILBE można prac w pralce po wyjęciu wkładu usztywniajacego, a jeśli nie to jak go czyścić?

Nie radził bym prać czegokolwiek z cordury, bo po prostu spierzesz kamuflaż. Wyczyść miękką szczotką albo gąbką i cirpłą wodą bez detergentów.
Posted (edited)

Nie radził bym prać czegokolwiek z cordury, bo po prostu spierzesz kamuflaż. Wyczyść miękką szczotką albo gąbką i cirpłą wodą bez detergentów.

Tylko ILBE nie jest z cordury tylko z 100% nylon

Edited by Bogdan1501
Posted

Z uwagi na to ze jestem leniwy wrzuciłem plecak do pralki na programie "fast wash" z odrobina płynu do prania i suszylem na wieszaku. Plecak wyglada jak nowy, kamuflaż nie tkniety. Spokojnie można prac tylko niska teperatura i mało lub wogóle odwirowania i suszenie samoczynne.

Posted

Ja wyprałem swoje ilbe, które kupiłem używane. Myślałem że mocno straciło kolor, więc i tak nie zaszkodzi. Okazało się że po praniu odsłonił sie piękny i intensywny kolor, bo był przykurzony piaskiem wojny :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Cześć, kto orientuje się kiedy na wyposażenie jednostek w Afganistanie wszedł Scalable Plate Carrier? Interesują mnie lata 2010-2012 powiedzmy. Czy ktoś wie czy panowała jakaś zależność jaka jednostka nosiła SPC bądź IMTV? Wszelkie info z fotami / tekstem nt temat mile widziane :)