Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

.....ślicznym stworzeniu......

Zależy dla kogo :???: . Ale znając ostatnie produkty JG możemy się spodziewać sprężyny m120 z bardzo nieszczelnym gearbox'em . Nie ma co się podniecać .

Posted

Bo ja wiem czy nie ma co się podniecać?

Żaden chiński AEG nie jest rewelacyjnie szczelny i niezawodny i większość ludzi inwestuje w jakiśtuning/ulepszenia. A tutaj za niską cenę dostajemy mocnego kałacha z zestawem szyn (co tanie nie jest) i rzadkim magazynkiem. Jeśli kogoś kręcą szyny na kałachu no to jak znalazł...

Spójrz na cenępodobnych zestawów w sklepie, dolicz do tego koszt kałacha CYMY i tuning do takiej mocy i wyjdzie Ci o wieeele taniej.

Pozdrawiam

Posted

Co mnie zastanawia to to dlaczego w Polsce kolesie z airsh..guns nazwali tę replikę Beta Specnaz skoro wszędzie indziej nazywa się: JG AK47 Tactical (np. Gunner)?

Wie może ktoś czy będzie wersja ze składaną kolbą dostępna w Polsce?

Posted

Mi też przypomina bardziej ak47.

Na gunfire też jest nazwa AK-47 Beta Specnaz "Krinkov"

http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...SC-JG510MG.html

Jakoś odstrasza mnie tak duza moc (podobno przy 400fps + - 50 gearbox`y same się rozkręcają od wibracji). Ale wygląd mi bardziej podchodzi niż standardowe 47`ki :P

A za taką cenę można mieć ładniejszy (wg mnie) ak74. Nie wiem gdzie tu jest różnica, czy w kolbie, czy lufie ... 74 jes dłuższy od "Beta Specnaz Tactical" o 4 cm ...

http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...-CA-NOWOSC.html

No nic, zastanowię się po jakichś komentach ... na razie 74 bardziej mi się podoba i miałem okazję nim postrzelać.

• 2 weeks later...
Posted

No musze wam powiedzieć, że mam tego Tacticala od 2tyg. Za dużo wam nie powiem bo go nie rozkręcałem... ale wyglad zewnetrzny jest... z daleka fajny... a z bliska wrażenie pryska... Te "metalowe" części maja takie luzy... że są głośniejsze podczas strzelanki od tego Hi-cupa... a w słońcu one nie sa czarne, a metaliczno brązowe :D to mnie najbardziej załamało :P. No i standardowo trzeba dokręcać rekulacje hop-upa i selektor ognia bo od tych "360Fpsow" same się dostrajają :poddanie: . Bateria czasami gdy jest już na skraju wytrzymałości nagrzewa się... troche... potrafi popażyć :strach: ...

No ale strzela naprawde fajnie :) i za żadne skarby świata nie zmieniłbym go na żaden inny (do 550PLN :P, bo "kiedyś" systeme trzeba kupić :P)

Dodam jeszcze, ze jest BARDZO podatny na zarysowania...

No to ludzie macie negatywną(?) opinię, ale morał jest taki, że lepszy taki niż cyma hahahaha :uśmiech:

PozDrO

B.S.A.T.Ł