ZOA Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Wie ktoś jak się zabrać za wyjęcie lufy z tego pistoletu? Quote
Diablo Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 -zdejmujesz zamek -wyjmujesz prowadnicę sprężyny, -wyjmujesz zespół lufy wraz z komorą hu . -wybijasz małego pina który trzyma zewnetrzną lufę na komorze hu, -zsuwasz lufę zewnętrzną i masz przed sobą komorę Hu wraz z lufą wewnetrzną , -Odkrecasz śrubke w komorze hu i rozbierasz komorę na 2 części. Quote
Westie Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 A nie musi najpierw wykręcić układu cylindra? Bo u mnie w HFC (wzorowanym na tym samym modelu) lufa haczy o cylinder... Przy rozkręcaniu cylindra trzeba uważać na dwie sprężynki ciągnące cylinder do tyłu (tkwią na dwóch "bolcach" wystających z blaszki trzymającej cały układ). Niestety jedyny tutorial "jak rozłożyć Berettę" o którym wiem, jest na Arnie's, gdzie trzeba się rejestrować, więc linka nie dam. Quote
Diablo Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 u mnie nie trzeba wogóle ruszać tego cylindra, lub całej komory blow backu. Sprężynki i cała reszta zostaje na swoim miejscu. Quote
ZOA Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 A wiecie może jak złożyć z powrotem zespół spustu? Chodzi głownie o ułożenie sprężynek przy kurku i iglicy. Gdyby ktoś miał zdjęcia - byłbym wdzięczny Quote
Kocur Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 powinno pasować, przynajmniej w mojej plastikowej M9 z KJW działa ;) Quote
Recommended Posts