Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, czy ma ktoś gumke HU z tej rodziny : http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=KM-AEG450N ?? W zestawie jest ten plastikowy pierścień który powinno sie wepchnać za gumke ( dlatego jest ona taka krótka ) No i tu jest problem, jak wciśnie sie to cudo to wyjać będzie bardzo ciężko, więc wstawiłem bez niego , troche teflonu za gumke w ramach rekompensaty. Wszystko fajnie pięknie tylko przy strzelaniu leci od 2 do 4 kulek :/ Dziewne jest dodatkowo to iż po wrzuceniu kulki do komory zatrzymuje sie na gumce. Aha, no i nie jest na pewno wina GB, na innej gumce strzela zawsze tak jak powinno. Czy miał ktoś podobne doświadczenie ? Pozdro

Posted

Możesz zrobić zdjęcie tej gumki z przodu? mam wrażenie że ten dzióbek z przodu jest za krótki i za szeroki, przez co za dużo kulek wchodzi do komory [ i zatrzymuje się na tej części gumki hu, która wykonuje właściwą pracę, zamiast trochę wcześniej]. Jeżeli się da, to postaraj się bardziej docisnąć gumkę i komorę hu do gearboxa

Posted

Przesunąłem gumke do przodu na tyle ile sie dało, złozyłem i zmalała ilosc dubletów. Ale jednak sie zdarzają ... Powiem jednak że bede walczył, bo gumka jest na prawde świetna, jak już strzela pojedyńczo ;)

Posted

Wydaje mi się że będzie pasowało.

Jest jeszcze możliwość, że ten "dzióbek" będzie za długi i kulki nie będą chciały wchodzić do komory.. Wtedy przesuń gumkę do tyłu lub lekko "odchudź" dzióbek od dołu [od strony, z której wchodzą kulki]

;-)