Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedziec [bo nie mam w tym doswiadczenia] jak najlepiej i najskuteczniej posmarować sprężynowy pistolet.

Prosiłbym o opis posiadaczy Glocka 17 TM HG. Bo tą replike wlasnie posiadam.

Posted

czytalem to, ale tam nie ma uwzglednione jak sie do tego dostac tak, aby nie stracic gwarancji, dlatego dalem troszke smaru do lufy, posmarowalem pare kulek i wystrzelilem. mam nadzieje, ze to nienajgorszy sposob.

i przepraszam, ze umiescilem to tutaj, ale jestem nowy i jeszcze sie nie orientuje.

pozdrawiam maniakow.

Posted

to jest najgorszy sposób ;-) sprawdzałeś jak teraz strzela?nie powinno się smarować lufy bo brudzisz silikonem gumke hop-up i przestaje podkręcać.

Posted

doskonale widzialem tym, fakt, chyba za duzo smaru dalem [chociaz, ze staralaem sie malo] ale przelalem hop'a, musze troszke postrzelac aby sie przetarl :P

Posted

Rozbierz tylko zamek,na szczerbince jest 1 śrubka,odkręć ją i rozszerz 2 częśći zamka i posuń delikatnie do przodu.Wystarczy kilka psiknięć silkonem i składasz.Jeżeli posmarowaleś hop upa to wyczyść benzyną ekstrakcyjną.