Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BI-3681 M4A1 FULL METAL [BOYI]

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja replika dotarła w poniedziałek. Rozerwałem folię i dorwałem się do magów. Wkładam do gniazda, niby tak samo jak przed ale! Ale podają (mimium 2 bo reszty nie testowałem z powodu braku prądu w batce. Zasięg celnosć - w normie. Jak się sprawdzi na strzelance to nic tylko pogratulować.

Posted

Kończąc rozprawkę o mojej emce.

Celnośc ok, zasięg ok - dokładne porównania zasięgu soon.

Magi podają wszystkie.

Dzięki wszystkim za pomoc. Serwis customs działa (chciałbym użyć wulgarnego synonimu) świetnie. Dziękuję userom za pomoc. Jeśli nie podają ci magi: ślij do cutomsów- zrobią tak, że będzie działało ;].

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.

Dominik Kominiak

Posted

Witam

Mam tą repliczkę od krakmanów i nic w niej

do tej pory nie wymieniałem. Doszedłem do

wniosku że przyda się nowa gumeczka HU.

I moje pytanie brzmi: jaką gumeczkę polecacie?

Posted

Jw. z dopiskiem czarny silikon.

Mi się natomiast coś z elektryką dzieje. Co jakiś czas zwyczajnie rozłącza wszystko i jest tak jakby nie było podpiętej batki. Rozłączyłem, podłączyłem, odczekałem 5 min i działa, ale co jakiś czas przestaje. Teraz ścisnąłem i oblepiłem taśmą, zadziałało. Zobaczę jak będzie na najbliższym spotkaniu.

Posted (edited)

W guarderach czasem zdarzało się, że odklejała się guma z głowicy tłoka przy mocniejszych sprężynach, ktoś kiedyś narzekał na brak szczelności CA... Na Systemę podobnie ktoś tam narzeka. To są skrajne przypadki i generalnie te zestawy są bardzo podobne.

Edited by michalll
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Elektryka póki co działa, ale znów coś nie gra z silnikiem. Ciągle się przekręca mi ta śruba. Jak ustawię "optymalnie" (czyli ani nie dusi ani nie mieli, tak ok, gdzie zasięg, odgłos etc. jest wg. mnie w normie) to ten na złość mi po pewnym czasie zmienia się położenie i znów "dusi", albo tak nienaturalnie napędza (takie jakby przedmielenie). Czasami nawet jest coś takiego, że się przestawi i silnik nie ruszy, a po przekręceniu na oprimum działa znów normalnie. Jedyne co robie w tej kwestii to gonię ze śrubokrętem pod ręką i co jakiś czas reguluje jak się poprzestawia.

Sugestie?

PS: Baterię zamierzam męczyć do końca, ale wiem, że wymiana mnie nie ominie.

PS2: Czy batka moze być powodem, bo rzeczywiście jej osiągi spadają ze strzelanki na strzelankę i to widocznie.

Edited by [PwT] Riddick