python Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Witam ! Team FCS wraz ze wsparciem przyjaciół z teamów Tower Guards, Pluton Inżynieryjny i Stalkers organizuje larpa: Więcej informacji znaleźć można na forum: http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=7897 LARP odbędzie się najprawdopodobniej 9 września. p. Quote
QBS Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 A można z ekspedycją z Wielkopolski się stawić? :) Przeczytałem scenariusz i muszę powiedzieć, że strasznie mi się podoba :mrgreen: Quote
Xie Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 QBS, pisz bezpośrednio do Zsa-Zsy ale na warriorze. Albo do mnie napisz pw co i jak, a ja przekażę Zsa-Zsie - powinnam się z nią widzieć we wtorek. Quote
QBS Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 QBS, pisz bezpośrednio do Zsa-Zsy ale na warriorze. Albo do mnie napisz pw co i jak, a ja przekażę Zsa-Zsie - powinnam się z nią widzieć we wtorek. A dziękuję młoda damo :) Powiedz, czy tam jest jakieś ograniczenie ilości chętnych? Wiesz coś o tym? :-F Quote
Xie Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Otóż młody człowieku, ilość ograniczona jest wolą miłościwie nam panującego organizatora jak również terminem zgłoszenia... a głównie polega na tym, że jak ktoś się wczesnie zgłosi z projektem postaci to organizator będzie miał czas na przemyślenie realiów postaci jak i możliwości wplecenia jej w scenariusz. W Warszawie jesteśmy przyzwyczajeni do sobotnich strzelanek w wielkości powyżej 100 osób (na realia polskie to już jakby mini zlot), więc myślę że duża liczba niekoniecznie przeraża... bardziej właśnie adekwatność postaci do scenaiusza i szybkość zgłoszeń. Jednym słowem - im szybciej napiszesz tym większe szanse :) Quote
QBS Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Już wszystko rozumiem dobra siostro. Dziękuję :mrgreen: Quote
Recommended Posts