Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

III Zlot ASG Tomaszowo 25-27.05.2007 (ZDJĘCIA)

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Będzie jakiś film??

Widziałem kilku operatorów kamer na zlocie i jestem ciekawy czy ktoś coś będzie montował i ewentualnie, kiedy będzie można zobaczyć to dzieło?? :lol:

Posted

Będzie jakiś film??

Widziałem kilku operatorów kamer na zlocie i jestem ciekawy czy ktoś coś będzie montował i ewentualnie, kiedy będzie można zobaczyć to dzieło?? :lol:

Zrobienie filmu zostalo jak i w poprzednim roku zlecone agencji reklamowo-telewizyjnej. Surowy material jest gotowy, teraz trwa montaz i niedlugo rozpocznie sie nagrywanie plyt. Niestety nauczeni doswiadczeniami poprzedniego roku, kiedy to duzo ludzi sie deklarowalo i zamawialo DVD, co w koncu zaowocowalo tym ze mielismy okolo 100 plyt a sprzedalismy moze 22 ??? Sa to okreslone koszty dla klubu i dlatego w tym roku czekamy z produkcja plyt. Szczegoly prosze na priva.

Posted

wolf75 Bez obrazy dla studia ale trochę lipnie zmontowali ten filmik z tamtego roku ;-) Mam nadzieje że nauczeni doświadczeniem się poprawili - oczywiście również się pisze na płytkę. Tym razem jednak nie będę odbierał na miejscu :P tylko poproszę o wysyłkę

Posted

Poprawia się tylko tak jak my im udzielimy zlecenia, i wytycznych co do konepcji filmu. To nie ich, a nasza "wina", jesli masz uwagi i sugestie to prosze na priva. W tym roku chcemy zmienic troche scanariusz i zobaczymy co z tego wyjdzie.