Gonzo Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Witam Piszę w imieniu brata, studenta Szkoły Filmowej w Katowicach. Czy jest ktoś (najlepiej ze śląska), kto posiada karabin snajperski wygladajacy realistycznie i pasujący do klimatów II WŚ ? Karabin zagrałby krótką rolę w etiudzie, a wy dostalibyscie pewnie za to jakas kase. Oczywiście oferty nie tylko ze śląska, na pewno sobie poradzimy :) pozdrawiam z Olsztyńskiej Grupy Szybkiego Reagowania gonzo Quote
maxavelli Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Z WW2 na slasku to bedizesz mial ciezko... Mozesz pogadac ze Spajda odnosnie jego M700, mysle ze jako odpowiednio skadrowany czterotakt daloby rade - i tak obwiesiloby sie w Ghillie. P.S. Pozdro dla brata od studenta tego samego wydzialu ;-)... Quote
K4MIL Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 (edited) Ja jestem w trakcie przeróbki MP001 na M1903 Springfield. Jeżeli Cię to intersuje to wal na PW EDIT: Jedyny problem to będzie luneta, ale myślę, że jako tako da to rade. Edited May 21, 2007 by K4MIL Quote
thor_ Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Nie wierzę nikt na południu nie ma Mausera Marushina ?? :mrgreen: Quote
Spajda Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 M700 nie wygląda za bardzo na 2 wojnę :P Poszukaj w opisach użytkowników forum kto z czym biega. Quote
maxavelli Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 M700 nie wygląda za bardzo na 2 wojnę odpowiednio skadrowany i tak obwiesiloby sie w Ghillie Poza tym - to beda sprawdzac krytycy FILMOWI, a nie militarni.. Skoro ma lufe i zamek czterotaktowy - to karabin snajperski i dla nich nic wiecej nie potrzeba ;-)... Ew. Mozesz ze swojego rejonu dowolne "drewniane" MP001 i tez styknie... Quote
Recommended Posts