Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

No niby tak jednak inni wcześniej w postach opisywali różne sposoby updatu w snajperach proponując różne rozwiązania, wiec troche kierowałem sie ich wypowiedziami, a w forach tez sie zabardzo nie orientuje, a gdzieś się bardzo chcę tego dowiedzieć.

Dział techniczny jest od tego

• 4 weeks later...
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
nielada wyzwaniem bedzie przeładowac to ustrojstwo

Jassne, przeładowywałes kiedys spręzynke majacą 550fps na przykład? Nie jest to absolutnie żaden problem. Mi osobiscie bardziej przeszkadza taszczenie czegoś ważącego 7kg i majacego 140cm przez krzoki.

Posted

Tanaka A.I.C.S

Założyć tune up i śmiało. Zasięg skuteczny to 80 m co najmniej. I można trafić bez większych problemów. Frajda bo zawsze można poprawić strzał po strzale- przeładowanie to chwila. Jest jeden mankament- powtarzalność. Kiedy strzelam, miedzy strzałami warto jest chwilę poczekać aż wyrowna się ciśnienie w magu- czyli trzeba się starać o one shot one kill (co wiem w airsofcie nie jest trywialne). Ale strzelanie z niej daje wiele przyjemności i jako gaziak naprawdę jest extra.

Polecam

• 2 weeks later...
Posted

kelo - "Ja osobiście polecam bardziej APS'a 2 nic L96 z 2 powodów: ładniej wygląda a po drugie to nie ma regulowanego hop siupa a ten potrafi być wadliwy."

No tak lepiej nie mieć HU niż mieć taki co się rozregulowuje... A o gustach się nie

rozmawia...

tommy_pl - "A co do mocy w snajperce moc jest bardzo ważna wiec te 500 fps-ów musi miec a żeby je osoagnac w snajerce sprężynowej to nieproblem ale potem ten karabin trzeba jeszcze przeładowac i tak aby najlepiej nikt cie niezauważył co w takim wypadku może być dość trudne a w gazowce to jeden delkiatny ruch palcem i jest icon_biggrin.gif"

"Każda pliszka swój ogonek chwali" :D

kelo - "APS L96 jeśli już.

Ale fakt APS'y są lepsze ale wyglond draga icon_smile.gif"

O gustach się nie rozmawia !!! :D

No, to wszystko :D

• 4 weeks later...
Posted

Hmmm... Na taiwanie jest do kupienia m14 CA ze wzmocnionymi częściami. Ciekawi mnie co by trzeba było w tym wymienić/ile kasy władować, żeby przekroczył granicę 500 fps. Niby to wzmocnione części, ale nadal to aeg a jakoś nie widzę nawet mega wzmocnionego stocka który przeładowuje bez mrugnięcia kawał sprężyny.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...