Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dziś odebrałem tą replike. Powiem jedno- moc to ona ma niezłą. Śmiem twierdzić, że większą od większości gazików (w końcu 340 fps robi swoje). Celność- nie jest najgożej ale repliczka na początku dołowała ale rozkręciłem ją i złożyłem jeszcze raz i już wszystko ok. Chodziło tu najprawdopodobniej o lufe... Jak najbardziej polecam tą replike.

P.S.

Najlepsze będą kulki 0.2 0,.16 bo cięższe już słabiej lecą...

Posted

Be_Ze_De_Ura ;)

Ulala... to która Beretta KWC ma plastikowy zespół lufy i nie ma HOPKA ? Bo takie cudo to była pierwsza replika mojego brata... Mimo prób HU nie dało się dorobić ;-) No cóż, mój błąd. Wychodzi na to że to jest lepsze od WP99 za tą samą cenę bo ma wyzszą prędkość wylotową o 10m/s.

Posted

Dziś odebrałem tą replike. Powiem jedno- moc to ona ma niezłą. Śmiem twierdzić, że większą od większości gazików (w końcu 340 fps robi swoje).

340 fps? W domu wszyscy zdrowi? Więcej jak 240 z tego (ani z Taurusa, który różni się tylko okładzinami i oznaczeniami na zamku) nie wyciśniesz - ja miałem Bertę, kumpel nadal ma Taurusa.
Posted

No zdrowi i nikt nie nażeka... Na dowód:

dsc00774ua4.jpg

Na 0.20 ma 70 m/s więc chyba jednak się nie pomyliłem. Oczywiście nie mówiąc o tym że na 0.12 ma 94 m/s ale w tedy kulki w kosmos lecą...

Posted

70m/s to 229.65 fps... Nie wiem, jakiego przelicznika używałeś, że Ci 340 wyszło...

Btw. 94m/s to 308fps, także i tak nie 340. Z resztą kto z 0.12 korzysta?