jackobi Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 A więc :) doszedł dziś do mnie nareszcie sprawny silnik, tyle, że nie jestem pewien jak założyć na niego kable aby kręcił się w dobrą stronę. Teraz kwestia jak wyregulować silnik, bo stara śruba poszła sie gdzieś wietrzyć i nie wiem jak mocno dokręcić nową :) pozdrawiam ! (posiadam mp5sd2 od CA) :) Quote
Kasza Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 A więc :) doszedł dziś do mnie nareszcie sprawny silnik, tyle, że nie jestem pewien jak założyć na niego kable aby kręcił się w dobrą stronę. Teraz kwestia jak wyregulować silnik, bo stara śruba poszła sie gdzieś wietrzyć i nie wiem jak mocno dokręcić nową :) pozdrawiam ! (posiadam mp5sd2 od CA) :) jezeli kupiles silnik CA to czerwony kabel idzie do + ;] Quote
poldeck Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Czerwony kabel ZAWSZE idzie do plusa. Śrubę dokręcasz mocno, tak , żeby pomału strzelał i potem luzujesz powolutku... Jak będzie szybko strzelał i bez jakichś niemiłych dźwięków to znaczy, że dobrze wyśrubowałeś... Quote
Luderson Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 najbezpieczniejszym sposobem jest dokrecic imbus i wtedy o 360% odkrecic powinno banglac juz ok u mnie sprawdzilo sie w 5 przypadkach. Quote
Recommended Posts