Jarmoluh Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Wybaczcie za podwójnego. Ok sprawa z e ehobby asia wyjaśniona. Maila z potwierdzeniem wysyłają gdy mają już zebrane i wysłane zamówienie. Taka wiadomość dla tych co w przyszłości będą mieli obawy, że nie dostali potwierdzenia - trzeba poczekać trochę. Quote
sopel82 Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Zamawiałem u nich właśnie replikę. Ceny niskie (+ obecnie dają bonusy 5-10%), jednak prawda jest taka, że cenę niwelują koszty wysyłki, cło i vat (praktycznie tylko cudem można ominąć w przypadku repliki). W praktyce za replikę wyszło mi ok. $210, jednak już sama wysyłka to $94, a cło/vat oraz dodatkowe opłaty dla UPS to kolejne ok 400zł. W polskim sklepie - gdy była jeszcze dostępna - repla kosztowało ok 1400zł, więc jak widać cała zabawa wyszła ok. 200zł drożej. Dla zainteresowanych jak to wygląda w szczegółach opis poniżej. ogólne zapytanie o produkt i dostępność w ehobbyasia -> odpowiedź po ok 1-2 dniach (zarówno na maila jak i fb) zamówienie - 5 kwietnia (środa) wysyłka 10 kwietnia po południu (poniedziałek) 11.04 rano - telefon z UPS, żeby podać im opis produktu i przesłać fakturę (potwierdzenie zamówienia) 13.04 około południa - tel z UPS, żeby dosłać upoważnienie (+ opłata 17zl) -> mogą też mylnie prosić o oświadczenie wsk, ale nie jest potrzebne gdy moc karabinka jest poniżej 2J Cała przesyłka wyglądała jak w dobrym filmie akcji: Quote
sopel82 Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Zniżka 10% do końca 2017r: EA17BOMB. Quote
Husar013 Posted July 30, 2017 Report Posted July 30, 2017 Witam,. Planuje kupic sobie cos fajnego,ale mam pewne obawy czy produkt bedzie oryginalny i sprawny co sadzicie o tym? http://shop.ehobbyasia.com/g-p-mots-12-5-keymod-wire-cutter-aeg-black.html wydaje mi się że to dobra cena, z przesyłką wychodzi 350 dollars po rabacie. pozdrawiam Quote
samael16 Posted July 30, 2017 Report Posted July 30, 2017 Nie mają podróbek a ty licz od razu podatki. Quote
Recommended Posts