Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie sobie cały katalog w PDF ściągnąłem...

A teraz mały apel:

Jeśli czyta to jakiś przedstawiciel firmy to uniżenie proszę: wymyślcie jakiś mundur ze stojką a nie kołnierzem!

Posted

Popieram \o/

R-6 field shirt albo choćby ACU w normalnych kamuflażach :D

Tak czy inaczej nowe produkty bardzo mi się podobają - również te o charakterze półcywilnym - patriot fleece jacket i defender shirt.

Posted

Patrząc na dotychczasowy rozwój oferty liczę, że doczekamy się i czegoś w stylu r-6. Spodnie SFU świetne, może z wyjątkiem tych rzepów w kieszeniach cargo, natomiast bluza jednak jakby potraktowana po macoszemu :(

Posted

Dla mnie starczy zeby w SFU byla stojka, wywalili dolne kieszenie i dali rzepy na kieszeniach naramiennych. Ale to akurat mozna sobie przerobic. Stojke w sumie tez ale jest juz mniej efektowne.

Posted (edited)

Efektowne być może nie, ale efektywne owszem - w zwykłym bdu doszycie rzepów na rogach kołnierzyka załatwia sprawę. Trzyma się paski, nie obcierają. Dużo można zrobić samemu, ale fajniej by było dostać taki ciuch prosto ze sklepu :)

Do tego co wymieniłeś dodał bym jeszcze powiększenie kieszeni, bo mi osobiście łapa się nie mieści wygodnie.

Edited by michalll
Posted

Eeee dolne kieszenie idą na klatke a te na rekawach dostają miechy z materialu z tych z piersi i jest duzo lepiej ;)

Noszę się z zamiarem kupienia i przerobienia bluzy oliwkowej więc jak to zrobie to napisze wrazenia.