kamera Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Chce kupic granatnik i jedna z ofert konczy sie takim stwierdzieniem "Granatnik nie blokuje się po otwarciu.- po prostu jak przyciska się z boku przycisk otwarcia to nie ma blokady która blokuje lufe czyli trzeba ja trzymać- wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Jest to drobiazg którego ja nie umiem naprawić." Czy naprawde jes do drobiazg ktory latwo naprawic? Quote
macbeer Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 :lol: Może chodzi o to, że lufa wogóle nie trzyma :lol: i trzeba ją trzymać i dociskać ;-) Quote
wiewior Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 :lol: Może chodzi o to, że lufa wogóle nie trzyma :lol: i trzeba ją trzymać i dociskać ;-) lufa trzyma sie na szynach, sama nie spadnie a jak sie mocno szarpnie lufę do przodu i przesunie ją do końca szyny to spadnie pomimo blokady. najlepiej obejżec na zdjęciu co się ułamało, konstrukcja prosta jak cep, łatwo da się naprawić chyba że ktoś ma 2 lewe ręce Quote
rostal Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Nie wiadomo czy do końca to taki drobiazg, nie wiem z jakiego stopu metali jest wykonany granatnik i jak coś się odłamało to może nie być łatwo spawalne, tak jak np body z emki ca (znal)... Quote
Recommended Posts