Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam mam pytanie, posiadam Mp5 firmy cyma i zastanawia mnie jedna rzecz

w mp5 sa lufy o dlugosciach ~230 czyli

orginalne,

a czy mozna było by wsadzic do mp5-tki prec lufe np zeby miala dlugosc

360.

chodzi mi o to czy lufa o takiej dlugosci przystosowana do innych broni

pasowała by do mp5-tki.

Posted

Do MP5 Cymy będzie pasowała każda lufa precyzyjna (dedykowana do normalnych AEGów) pod warunkiem, że wymienisz komore i gumkę HU.

a jak bede chcial zamo0ntowac przeznaczona do mp5 to tez musze wymienic komore hu??

na to sie zanosi :S?@!?!?!

Posted

I przy dłuższej lufie musiałbyś dopasować odpowiedni cylinder (nie wiem jaki jest w cymie) i jakiś tłumik wykombinować żeby nie wystawała (no chyba że lubisz, różne gusta ludzie mają ;)).

Posted

Nie każda sztuka MP5 CYMY ma niestandardową komorę hop-up (moja ma normalna, kupiona jakieś 2-3mies. temu), także zanim będziesz kupował sprawdź co masz w środku.

Posted

Nie każda sztuka MP5 CYMY ma niestandardową komorę hop-up (moja ma normalna, kupiona jakieś 2-3mies. temu), także zanim będziesz kupował sprawdź co masz w środku.

a ktory masz model? dokladnie bo teraz sa jakies nowsze modele z czarna regulacja hu

ja moja tez kupilem z 2 miechy temu ma bialy dzyndzelek do regulacji hu.

• 2 months later...
Posted

Mam Mp5-J CYMY od września 2006. Chcę wstawić prec. lufę. Czy będzie ona miała na pewno niestandardową komorę? Nawet jak rozbiorę replikę to i tak nie będe wiedział bo się na tym nie znam. Regulacja HU jest biała.

• 2 weeks later...
Posted

zakupiłem już komorę i gumkę HU do mp5, teraz tylko czekam na lufę. Ale tak patrze, ze ta komora się składa z wielu częsci, a poradniki czy to na machinegunie czy to na asgshop są tylko o tym jak lufę wymienić. Czy może ktoś mi pomóc jak złożyć komorę razem z gumką do kupy i wsadzić tam gdzie trzeba?

• 8 months later...
Posted

Cylindra nie trzeba wymieniać do lufy 360mm. Siedzi tam cylinder typu 2, który obsługuje spokojnie tę długość lufy. Komora, niby nie standardowa, ale można wyciągnąć z niej tę czarną wstawkę i gumkę i po tym zwyczajna lufa normalnie pasuje, choć troszkę lata. Mówię o tej wersji z białą regulacją, aluminową, niestandardową lufą i czarną, plastikową komorą HU.

• 2 months later...
Posted

Witam, ma podobny problem, jak kolega z pierwszego postu. Z tą różnicą że ja mam z JG. moje pytanie brzmi. Czy w replikach JG są standardowe komory HU czy trza przy zakupie prec lufy zakupić także inną komorę. Dzięki i pozdrawiam.

I pliiiiiiiiiiiis odpowiedźcie.