Czlowiek Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Witam Mam pytanie czy ktoś już może bawił się w montowanie do MP5 SD6 latarki lub lasera ? jeśli tak to czy osiągnął zamierzone skutki. Czy jest jakieś inne wyjście niż tylko taśma izolacyjna ? Śląsk Pozdrawia :D Quote
BENNY777 Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Witam Mam pytanie czy ktoś już może bawił się w montowanie do MP5 SD6 latarki lub lasera ? jeśli tak to czy osiągnoł zamierzone skutki. Czy jest jakieś inne wyjście niż tylko taśma izolacyjna ? Śląsk Pozdrawia :D tak montowałem i ciekawei to wyglada odezwij sie na priv to podesle ci foty i opis Quote
MOLOCH Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 jak masz dużo kasy http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...RIS%20and%20RAS Quote
Promant Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Jest jeszcze to 1. Nie zamówi z mg, bo już całkiem dali ciała i nie realizują zamówień; w każdym razie poniżej 400pln. 2. To samo możesz mieć kupując za grosze 2 opaski do rur [identyczne jak te na mg] w sklepie metalowym plus szyny ris. Ostatnio za 25zeta widziałem komplet dwóch szyn na allegro; poza tym airshitgunsy sprzedają tanie szyny ze stopu. Szyna wcale nie musi mieć wcięcia na opaskę; choć można je wyszlifować lub podkleić szyny do tłumika, jesli to ma być na stałe i wtedy ścisnąć obejmami. Maznąć czarnym matem i gotowe. Tanio, a się sprawdza; jak tu: Quote
Recommended Posts