Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

On jest jutro chyba o 9... sorrki ale nie zapamiętałem dokładnie godziny.

Ale oglądam cały czas 4fun i może reklama sie powtórzy to was upewnie.

Pozdro

Posted

Na 4fun ? To chyba będzie jakiś teledysk z replikami :strach: .

:-F hehehe nie... To prowadzi ten prezenter "Kędzior" czyli bedzie pewnie sypał głupie teksty może być śmiechowo :-D

Posted

@Reg

materiał na 4fun o airsofcie jest wynikiem festiwalu Zajawka na który własnie kręcony był film przez Kulawą

jednak nie wyraziliśmy zgody na pokaz filmu w tv więc będzie t bardzo ogólny materiał

pozdrawiam

Posted

Nasza zabawa się robi modna... :F

Czy mam rozumieć, że niedługo lansem będzie chodzenie w oporządzeniu i z bronią po ulicy, a "fruzie" będą podbiegać i prosić o szybki numerek za warzywniakiem ? :D

Posted

Fuszerka... i mówię tu o robocie 4fun, bo z wywiadu wycięli większość materiału - dobrego materiału - a najlepsze części zajawki nie pokazali.

Posted

Nie widziałem niestety całości, ale mimo wszystko jeszcze raz powtórzę, że jest to wynikiem powstającej mody. AS się robi popularny i coraz więcej będzie tego typu programów, obok tych przygotowanych rzetelnie.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Z kumpelą wywiad tego samego dnia nagrywaliśmy. Wogóle nic nie słyszałem o czym gadanina bo mi wiatr po uszach wiał. Jutro szkoła i jak Yachu nie zapomni kaset to sięto w końcu zgra na kompa.

Btw. Sory, że na Wasz film nie głosowałem, ale Pan od rolków (co z resztą grand prix zgarnął) zasłużył jak najbardziej :P

Zdrówko.

Edited by Gumal
Posted

Witam !

Nie wiem jak reszcie , ale mnie bardzo się nie podoba wzrost popularności tego hobby. Wolę żeby było to tylko dla wtajemniczonych :) a wy co o tym myślicie?

Moim zdaniem taki program w tv to tylko więcej dzieciaków w blokowiskach z air shit gunami straszącymi ludzi.

Posted

Moim zdaniem promocja sportu ASG w Polsce jest jak najbardziej na miejscu.. Tylko wiadomo co za tym idzie.. Ostatnio większość moich znajomych "napaliła" się na ASG po tym jak obejrzeli materiał dotyczący tego sportu w mediach. Bez namysłu pozamawiali sprzęt z allegro i tanie militaria (nie dyskryminując tutaj żadnego z portali).. Nie wiem może i nie znam się jeszcze na tyle ale zakup sprężynki do 100 zł jest rzeczą bezsensowną jak dla mnie.. Mogę powiedzieć tylko tyle, że były to pieniądze wyrzucone w błoto bo karabinki popękały po kilku dniach.. Ludzi trzeba uświadamiać, że lepiej poczekać, uzbierać więcej pieniędzy i kupić coś sensownego. I nie mam tu na myśli drogich pistoletów.. Na początek wystarczy shotgun, Famas, MX, M16, broń krótka w większości sklepów na ale najpierw trzeba poczytać forum, zdobyć jakąś wiedzę na ten temat a u większości osób jest wręcz odwrotnie

Posted (edited)

Moim zdaniem promocja sportu ASG w Polsce jest jak najbardziej na miejscu..

Airsoft to nie sport. I jest najbardziej NIE na miejscu patrząc na wypowiedzi niektórych piszących na tym portalu.

Edited by HateMe
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...