Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

zgadzam się z pegrinem a co tych nowości to czekam na reckę i dziwi mnie to że za 1000zł można mieć broń wsparcia z metal body i 400 fpsami póki co to można zakończyć temat podoba nie podoba i poczekać na porządną recenzje po której wszystko się wyjaśni ja najchętniej jeszcze chciałbym zobaczyć zdjęcia GB tego pejota

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest frank_martin
Posted

Nikt nie wygrał.Cena minimalna nie została osiągnięta.

Posted

zgadzam się z pegrinem a co tych nowości to czekam na reckę i dziwi mnie to że za 1000zł można mieć broń wsparcia z metal body i 400 fpsami póki co to można zakończyć temat podoba nie podoba i poczekać na porządną recenzje po której wszystko się wyjaśni ja najchętniej jeszcze chciałbym zobaczyć zdjęcia GB tego pejota

Mieciu, zdjęcia są, trzeba czasem poszukać ;)

http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...mp;#entry615738

P.S. Jeszcze, jakby tak używać wielkich liter, przecinków, kropek itp. Świat byłby taki piękny...

Posted

Pegrin sorki, pisałem na szybko ale za to masz teraz wszystko co chcesz. A co do recki, po napisaniu posta znalazłem to co mnie ciekawiło, ale nie miałem jeszcze czasu żeby dokładnie przeczytać.

pozdrawiam mieciu

P.S Świat stał się piękniejszy o tych parę przecinków kropek i wielkich liter :D

Posted

Ja bym się tak nie podniecał. Przeczytaj recke Bulliego to zobaczysz, że o A&K nawet nie warto wspominac. Minimi MKI P&J jest u Krakmanów. Cena identyczna, ale jakośc o wiele lepsza.

P&J górą!!! ;-)

Posted

Orzeł 1993 To nie podniecenie tylko suche info. Recke Bulliego czytałem i mam podobne zdanie. Żeby coś ciekawszego z tego SAW-a zrobić trzeba by sporo kasy dołożyć. A pan zielony :mrgreen: wyrwał się z porównania ceny z aukcji alle parę postów wstecz.

A tak apropos;

Zarówno w P&J i A&K widzę brak taśmy nabojowej, a byłaby miłym dodatkiem.

Ktoś widział, macał jakieś ładne(tanie)?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...