Neskey Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Czy jeżli włożę do M15A4 CA sprężynę Deep Fire m170 (rozumiem, że będe musiał się pożegnać z trybem full auto..) to będe musiał wymienić coś oprócz baterii? A i jeszcze - jakie napięcie będzie git? - dyszka wystarczy? Quote
misiek009 Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Wszystko w gearboxie + szkielet GB + silnik na systema magnum + bateria 10,8V. Pewnie wyjdzie cię to około 1400 zł + koszty repliki Quote
Biper Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Kompletny Gearbox V.2 http://asgshop.pl/produkt.php?id=1709 Akumulator NiCd 9.6V RC 2400mAh typ Large Sanyo http://asgshop.pl/produkt.php?id=315 Wychodzi mniej niż 1300zł, Przy takim tuningu trzeba sie też się liczyć z zakupem lufy precyzyjnej oraz odpowiedniej gumki HU np. http://asgshop.pl/produkt.php?id=446 Quote
Neskey Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 To to ja raczej kupie m700 :mrgreen: oj drogo takie przerabianie aeg... ale coż dzięki za wskazówki! Quote
awful Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 To to ja raczej kupie m700 :mrgreen: oj drogo takie przerabianie aeg... ale coż dzięki za wskazówki! drogo,drogo. mozesz alternatywnie kupic coś z gb V3. sa mocniejsze i nie zawsze duzy tuning wymaga wymiany szkieletu gb(tj padnie prędzej czy później,ale i tak trochę postrzelasz jak zadbasz). w m700 na dzien dobry wymieniasz lufę i gumkę HU. nawet wtedy nie uzyskasz powtarzalności strzałów- gaz się rozpręza różnie ,w zaleznosci od temperatury itepe- co strzał regulacja hu. to jest jeden z powodów, przez które tyle m700 zawsze jest w komisie :D. nawet jezeli będziesz oszukiwał(i wprowadzał kulke do komory skróconym do minimum ruchem zamka) i tak będziesz miał mniejszego ROF niż kazdy aeg.no i żegnamy zimę... mozesz się pobawić z APS2 albo m6 jak kto woli. 400fps na wejsciu po uszczelnieniu HU, potem rozbierasz(trochę na chama,ale zawzse) i wymieniasz spręzynę,na taką z wiatrówki, przedłuzasz lufę i wsadzasz preckę. wymagane wzmocnienie rączki przeładowania :D- ryzyko urwania przy mocniejszej sprezynie. całkowity koszt: 200zl m6, 200zl precka, spręzyna- ?, tasma teflonowa 2zł. ale tutaj nie da się oszukać przy przeładowaniu- zawsze pełen ruch zamka wymagany. za to strzela zimą. dodatkowa wada- kulki przeraźliwie gwiżdzą- chybisz- cel zawsze się schowa :) Quote
Neskey Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 aps2 soracz ale nie słyszałem - gdzie można zakupic? - A własnie jak to jest z tymi twardymi sprężynami - czy taką m150 w sprężynowej snajperce to tylko pudzian naciagnie czy może zwykły szary człowiek bedzie mógł oddać z czegoś takiego więcej niz jeden strzał bez masażu? Quote
Speaker Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Po co Ci w ogóle M170 - tym bardziej w Mce, i tak btw dodaj sobie jakies 300zł na pistolet bo z samą M700 to nie wiem czy to dobry pomysł Quote
szalony jack pirat Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 I jeszcze z 1k na aega, żebyś miał czym strzelać. Quote
Recommended Posts