Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wpadl mi do glowy taki pomysl... Chcialem kiedys zrobic na replice oryginalne oznaczenia ale niekoniecznie je wyryc, a namalowac. A gdyby tak zrobic pieczatke i odbic ja farba na karabinie? :D Probowal ktos? Ciekawe czy wyszloby wyraznie i na ile byloby trwale...

Posted

No trzebaby niestety zrobic. 5 dych trzeba liczyc, no ale coz ;) Myslalem tez o zrobieniu grawerowanego wzorca i odmalowaniu go na replice

Posted

zamów metalową pieczęć (nie mam pojęcia gdzie takie coś załatwić) potem rozgrzejesz i odciśniesz ją na body (o ile ABSowe) potem lekki lifting żeby wygładzić krawędzie i malnąć rowki w środku na biało :P

inny pomysł: Mój wujek ma zakład kamieniarski i jak robi napisy lub obrazy na płycie to najpierw w programiku wybiera np. wizerunek Matki Boskiej, ploter na ogromnej naklejce wycina kontury. Po naklejeniu na płyte odrywa sie te części naklejki które są potrzebne by powstał obraz a reszta leci pod piaskarke. W ten sposób można uzyskać w kamieniu co tylko sie chce, więc czemu by nie na body :) tylko z piaskarką ostrożnie żeby nie zrobić dziury na wylot

• Create New...