Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.Interesuje mnie opinia na temat firmy Phantom.Kolor, jakość oglądałem zdjęcia w necie i kolor wydaje mi się do du** .Jeżeli ktoś mia sprzęt tej firmy prosiłbym o umieszczenie zdjęć.Wiem że teraz "modny" jest Ciras.Możę ktoś ma cirasa i mógłby zrobić zdjecia (najlepiej w dobrej jakośći).Jak ma się kolor kamizelek/ładownic Guarder-a do Phantom-a

(przed napisaniem postu użyłem opcji szukaj, lecz nic nie znalazłem co by odpowiedziało na moje pytania)

Pozdrawiam

Jeszcze dodam że chodzi mi o kolor zielony (OD)

Posted

Kolor phantoma wydaje ci się do d** pewnie dla tego, że porównujesz go do Coyot Brown a Phantomy są w khaki i z tego co wiem nie ma wersji Coyoto-podobnej. Khaki Phantoma jest prawie identyczny z kolorem Khaki np. Eagle'a. Różnią się nieco kolorem taśmy PALS - odrobinę inny oddcień. Z kolorem guardera nie potrafię porównać bo nic z guardera w khaki na własne oczy nie widziałem.

Co do jakości wykonania - jest dobra. Momentami trochę krzywo szwy idą ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre. Akurat Ciras phantoma ma w komplecie imitacje płyt SAPI. Ładownice szyte przez phantoma są kopiami ładownic szytych przez czołowe firmy produkujące sprzęt i do tego są uszyte całkiem nieźle.

Posted
Momentami trochę krzywo szwy idą ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre
Podobno w produktach renomowanych firm jest podobnie.

Akurat Ciras phantoma ma w komplecie imitacje płyt SAPI.
Ale z pianki, nie są sztywne ;)

Ja z Phantomowego CIRASa jestem bardzo zadowolony. Gdzieś na foruk są foty :P

Posted (edited)

Podobno w produktach renomowanych firm jest podobnie.

To zależy co rozumiesz poprzez renomowane ;-)

Eagle szyje prosto.

Ale z pianki, nie są sztywne ;)

No tak - zapomniałem dodać.

Całość jak pisałem warta tych 168 USD+przesyłka, cło i Vat ;-)

Edited by Igorek_SDS