Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z zestawem cylindra o powiększonej średnicy do M15 Rifle DEEP FIRE

Recommended Posts

Posted

4 - Posmaruj smarem styk komory do gearboksa (to w co wchodzi dysza) i nawiń jedną warstwę cienkiej teflonówki. Dociśnij komorę do gearboksa i nawińtrochę taśmy pomiędzy złączony gearboks i komorę. Jeśli komora została umieszczona za blisko gearboksa - dysza nie będzie podawała kulek - to musisz dodać trochę taśmy aż uzyskasz optymalny efekt.

Tutaj chyba nie zrozumiałem. Styk BG z Komorą powinien byc dociśnięty tak? Dodatkowo mam owinąć to teflonem? Skoro GB jest za daleko komory to jak dodam taśmy teflonowej to.... będzie jeszcze dalej, tak?

W moim aczku dałem na tył body blaszkę od latarki kątowej co by ciskeła mocniej GB w komorę, 20fpsów gratis :)

Dzisiaj zaszaleję z teflonem, zrobię jak napisałeś misiek :) Wezmę chronometr i mam nadzieję że będzie jak mówiłeś.

Co do komory i lufy, jak zakładam gumkę HU na lufę to ledwie wciskam ją, dać jedną warstwę teflonu?

Posted

Tak ale tego o grubości 0,075mm. Jedna warstwa ale ta taśma lubi się skręcać marszczyć itp. - będziesz się musiał sporo namęczyć i nacierpieć żeby nanieść tę taśmę ;P. Jeszcze taka mała porada - na gumkę HU nawiń teflon ale naprawdę minimalnie i DOKŁADNIE bo ci lufka do komory nie wejdzie... na całość zaaplikuj dużo smaru i gotowe.