Przemalek Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Witam. Mam pytanie to co w temacie, konkretnie do zamka od m6. Znajomy składa snajperkę i nie wiemy czy będzie pasować sprężyna od aeg do springa? Proszę o szybką odp. Pozdawiam A ja proszę o poprawne pisanie; z polskimi znakami. Albo posty zaczną desant w kosmos. [Promant]
0L0 Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Sprężyna od AEGa do M6 pasować nie będzie. PS. AEG to też ASG ;)
Taliban Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Zależy jaka sprężyna zmierz szerokość tłoka, wyślij do sklepu maila z zapytaniem o wymiary sprężyny i wtedy sam sobie odpowiesz czy będziesz pasować czy nie :-P
Przemalek Posted April 12, 2007 Author Report Posted April 12, 2007 Witam ponownie :) Do m6 spreżyna juz nieaktualna. Ale mam inne pytanko. Czy http://www.specshop.pl/advanced_search_res...e=1&sort=3a któraś z tych sprężyn, będzie pasować do mp5a3 z tokio marui ? Już kiedyś czytałem o tym na forum, ale nie mogę tego znaleść :/ Pozdrawiam
HW_Lisu Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Mój drogi - tylko dlatego, że mam świetny humor od rana nie wyślę Twoich wypocin do krainy wiecznych łowów. Użyj opcji "szukaj" jeszcze mocniej i zobacz co wyjdzie. Dotyczy to wszystkich, którzy mają podobny problem.
Recommended Posts