Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jakby ktoś wycinał te wkłady z szablonów przesłanych przez Wukasza, to do eLki od G&P pasują dobrze wkłady w rozmiarze M. Ja wyciąłem z gąbki o grubości 3 cm, ale jeszcze potrzebuję zrobić do tego jakiś pokrowiec, bo jak ta gąbka nasiąknie na deszczu... :)

Edited by Ohtar
Posted

Ohtar ile masz wzrostu i jaki masz obwód w klacie jeśli można wiedzieć? I czy po wyregulowaniu przez ciebie kamizelki został jeszcze jakiś zapas?

Posted

Ohtar ile masz wzrostu i jaki masz obwód w klacie jeśli można wiedzieć? I czy po wyregulowaniu przez ciebie kamizelki został jeszcze jakiś zapas?

180 wzrostu, a w klacie to nawet nie bede sie chwalił (coś koło 95 :P)

Zapasu jest jeszcze od cholery, ja zapinam ramiona na siódmą dziurkę, a resztę na 8.

• 2 weeks later...
Posted

A tak w ogole to za dwa tygodnie w asgshopie ma byc dostepny Ciras Guardera ale cena bedzie wysoko , bo sugerowana cena sprzedazy to 350 dolcow.

LOL?? No to ja już wole $100 dołożyć i za około $450 mieć orginalnego Eagle'a :roll:

Posted

Cena Guardera to cena juz z kompletem ladownic dla szturmowca. Wersja w Woodlandzie juz jedzie do ASGShopu, dzis otrzymalem taka informacje.

Wracajac do tematu - dzis otrzymalem maila od Capriego ze moj CIRAS zostal wyslany - faktycznie, byla dostawa. Przyjedzie to wleca fotki w zestawieniu z MARPATem jak i gole (+ kilka ladownic).