Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam pisalem juz na forum z podobnym problemem.Mam replike jak w temacie mam ja doslownie od 2 miesiecy problem dotyczy Hop-Up nie jestem pewien czy tlko tego:cry: mianowicie strzelam na 0,25g gdy podkrecam hop up na maxa to kulki blokuja sie gdy podkrece go tak do polowy lataja jak bez hop up i leca strasznie wolno :???: i do tego replika ma zasieg jakies 20m :???: . GB nie rozkrecalem nigdy wyciagalem tylko fule aby zobaczyc czy dystanser jest na swoim miejscu i wszystko wydaje sie ok lecz gdy zagladam do gniazda magazynka hop-up caly sie rusza do przodu i do tylu :???: moze to byc przyczyna?? czy przyczyna tego 'zlego lotu kulek' moze byc nieszczelnosc?? :???: Pozdrawiam

Edited by Jacol995
Posted

Może i dokładnie to ejst przyczyną - miałem coś podobnego w M4A1 G&P. Po prostu uciekają Ci fpsy i zasięg starasz się nadrobić podkręceniem HU, przez co w efekcie blokują Ci się na nim kulki. Kup sprężynkę, albo wstaw jakąś home made między komorę a chwyt, tak żeby dociskała komorę hop-up do gearboxa.

Posted

Potwierdzam , miałem tak w swom M15 A2 Rifle , niesamowite co może zdziałać taka mała spreżynka :) naprawde wiele fpsów ucieka, a co za tym idzie...zasięg maleje

Posted

Panowie!!

Wielkie dzieki ;-) wstawilem sprezynke od dlugopisu Hop-Up dociska pieknie do GB zasieg odzyskalem i Hop-Up podkreca rewelacyjnie na jeszcze raz wielkie dzieki!! :lol: Pozdrawiam!!