Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Zamieściłem wczesniej temat w dziale "jestem zielony" ale stwierdziłem ze przeciez tutaj jest najwłasciwsze miejsce zeby pytac o takie rzeczy :D A wiec szanowny Promant poradził mi zebym nie brac sigSauera 90 tylko Sauera s92 :D Ja mialem kilka broni na początku shotguna ale kiedy kilka chwil pobiegałem ze snajperka stwierdzilem iz to jest wlasnie moja przyszłosc z ASG :D a wiec chciałbym zakupic jakas snajperke na poczatek do 250 zł :D no do 300 :D I co byscie powiedzieli na to?? :D

Pozdro :D

Posted

Za tą cene to raczej snajperki nie kupisz gdyby to było 2500 ale za 250 to nie jestem wsatnie polecić czegoś co by nie było kompletnym szajsem :???: To jeszcze zalezy co mam na mysli mówiąc o "snajperce" bo ja rozumiem to jako coś co co ma conajmniej 500fps i spory zasięg a jeżeli nie chcesz mieć takich mocy i satysfakcjonuje cie zasięg powiedzmy 40 metrów to może jakaś uzywana VSR'ka albo cuś...

Ps co prawda to nie komis ale mam vsrke na sprzedarz ;-)

Pozdrawiam!!!

Posted (edited)

Hehe :D Ludzie zebym ja mial 2500 zł to ja bym juz biegal z jakas zarąbista bronią :D Ale wiesz jak jest za młodych lat kasy brakuje na wszytko.... a wszytkiego sie chce :D hehe :D A ile bys sobie zyczył za vsr??

Edited by Sanktus
Posted

Nie wiem jakim prawem odesłali cię tutaj, pytania "co kupić" należy zadawać właśnie w zielonych. Z reszta o sprawy techniczne "snajperek" za 250-300 zł, powinieneś pytać w sprężynowych. W zasadzie takie karabinki mają tyle wspólnego ze snajpami, co Osama z Matką Teresą.

Temat zamykam a za kilka dni wywalam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...