Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A po co magi od emki?? Z oryginalnym super wygląda;D

Jak jeszcze się da drewna lub OD to jeszcze lepiej ;)

Taaa, to wygląda jak kałach, ale nie dyskutuję się o gustach aczkolwiek z beżowym od emki wygląda zaje**ście.

Posted (edited)

oczywiście przez pośpiech walnołem się w tematach

mój poprzedni post dotyczył oczywiście typa 89

przepraszam za zamieszanie

(chociaż lunetę w g33 miałem zamocowaną w ten sam sposób)

Edited by arend
Posted

Generalnie to zmodyfikowanie HK33 tak żeby wchodziły do niego magi z eMki to nie jest najgłupszy pomysł, magi z eMki, jak wiadomo, są bardziej poręczne od tych z HK33, no i są trochę tańsze.

Posted

Witam!

Niedawno nabyłem to "cudo techniki" i zamierzam je podrasować...

Ale jak to bywa z zakupami zza granicy troszke wad ma to to...

A więc potrzebne mi porządne magazynki do tej repliki.

I moje pytanie: czy ktoś zna stronkę z tanimi 8-) a zarazem dobrymi magami (CA) ??

I jaka by była najlepsza bateria do tej repliki >120 zł.

Z góry dzienks :lol:

Posted

GB w tej replice to standardowy gbv.2, a jedyne modyfikacje którymi poddano go w fabrykach Both Elephant to ramka na silnik i innego rodzaju listki na prowadnicy sprężyny. Więc myślę że części będą pasować od m4 ;)

Komora HU to standardowa od emki;)

Uważaj na szkielet GB bo mi pękł na stockowej sprężynie... szkielet to shit, ale może źle trafiłem...

Posted (edited)

A jest możliwość wymiany całego gboxa na ten z M4ki??

Oczywiście po przeróbkach związanych z tą ramka...

Da się dokupić przedni chwyt lub kolbę składaną??

Co do tej płytki z poodwracanymi kolorkami to znalazłem taką od mp5 na broń.pl. nie wiem czy będzie dobra... :lol:

Edited by Martyna249
Posted

Tak, jest taka możliwość, nie ma sensu do wzmocnionego szkieletu v.2 dodawać ramkę na silnik v.3. Poszukaj gdzieś na allegro chwytu pistoletowego i selektora od MP5 i zamontuj to wraz z wzmocnionym szkieletem, ale musiałbyś chyba jeszcze silnik typu długiego dodać, bo z tego co się orientuje to HK33 z BE ma typu krótkiego.

Chwytu chyba osobno nie kupisz, możesz dopasować z tych do G3, to już dalej zależy co chcesz z tego zrobić. Co do kolby to nie ma składanej, ale sądzę, że dałoby się założyć zakończenie body od MP5 i samą stopkę z szynami od G3 i wtedy powinno to jakoś współgrać, no ale to są znowu większe koszty i bateria idzie do chwytu przedniego.

• 1 year later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Odgrzeje kotleta czy ktoś wie gdzie można dostać magi do tego ?? I tak przy okazji czy da sie to kupić jeszcze gdzieś ?? bo mam jednego i nawet dobrze działa ale bym sobie kupił jeszcze jeden i pobawił sie w stawienie GB V.3 bo tak wstepnie przymierzajac to pasuje :)

• 1 year later...