Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 973
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam zastanawiam sie wlasnie nad kupnem AUGa A1 lub G36C rowniez firmy JG, i nie moge jeszcze podjac ostatecznej decyzji, czytajac temat widze ze AUG ma sporo wad ale podoba mi sie u niego dluga lufa wewnetrzna a co za tym idzie lepsza celnosc itp. ktos moze moglby mi doradzic ?? :)

Posted

Może wybierz ten, który bardziej podoba Ci się wizualnie... w końcu są od siebie pod względem wyglądu krańcowo różne. A poza tym, na G36C masz, o ile się nie mylę, RIS, a na A1 nie masz. Czyli jesteś zdany na lunetkę bez możliwości zmiany...

Posted

Eh mam pytanie, dostałem mojego Steyra bez instrukcji. Zamawiałem u krakmana.

Czy jest to normalne czy powinna być razem z repliką, ponieważ w gietce była w pudełku.

Krakman często "gubi" elementy paczki - kumpel nie dostał wyciora, mi nie dołączyli śrubek do kolby od shotgun'a... ech.

Masz tu zbłąkana duszo instrukcję od AU-1G, którą kiedyś już tu zapodawałem. Powodzenia! 8)

Posted

Nowego wątku o AU-3G jeszcze nie widać ale myślę, że ta różnica 100 fps'ów trochę zwiększy maksymalny zasięg. Poczekajmy na wypowiedzi tych, który już przetestowali stock'a. :killer:

Posted

Jak na razie jedyne AUGi IIIgen. to wersje A3 (a w zasadzie 2,5 :lol:), A1 i A2 to po prostu poprzednia generacja.

IIIgen. ma ok. 430fps, układ mosfet, łożyska kulkowe 7mm, zębatki takie same jak w Mkach i silniki z cholernie mocnymi magnesami.

Posted

Michall zwracam Honor i biję ukłony-sam tłumik tak jak napisales wycisza od strony celu (wogule inaczej to teraz "brzmi ")-prawie jak "nie jg" (mam stocka w srodku nadal) a tlumik mam ten od krakmanów z peandjot-ja chcialem kupic tlumik tylko zeby moj aug mial "rece i nogi"-przy replice majacej ok 80 cm-optyka na szynie miala ponad 30 cm-proporcje to mialo jak jakis laser beam z star wars :/

teraz wyglada o niebo lepiej

http://img171.imageshack.us/my.php?image=98043620xk9.jpg

co do a3 z Jing Gong po obejrzeniu paru zdjęc kilku wrersji a3-stwierdzilem że jeśli oni to "swoje" a3 nazywają replika broni-to równie dobrze można mini auga i mini ak nazwać replikami ..az szkoda patrzec jak w orginale a jak u chinczykow wyglada górna riska i jej wykończenie (aug 2,5-jak Olo napisał)..żal i tyle

• 2 weeks later...
Posted

Jeszcze jedno pytanko :) Czasami w necie spotkałem sie z białym napisem na body AUG'a ML 15 wie ktoś od czego to lub co to oznacza?

Z góry dzięki za odpowiedź

Pozdro

Posted

Jeśli dobrze kojażę to jedna z osób robiąca testy i wrzucająca je na YouTube oznacza w ten sposób wszystkie swoje repliki.

Dla przykładu ML 8 to JLS SCAR.

Posted

Wczoraj mój AUG przestał strzelać. Pojechałem na test-fire ustawić HU, w sumie postrzelałem sobie może 10 minut na singlu i kilka burstów. I nagle koniec strzelania? Sprawdziłem bezpiecznik - cały. Zwarłem kabelki "na krótko" - to samo, zero reakcji. Sprawdziłem jeszcze dla pewności na dwóch bateriach - nadal nic. Jeszcze nie miałem czasu go rozkręcić i obejrzeć w środku ale krew mnie zalewa - od ponad roku od kiedy go kupiłem NIC - ZERO PROBLEMÓW, wszystkie strzelanki luz-bluz i teraz nagle taki zonk... hmmm zły jestem :evil: