Pajerro Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 mam mały problem, na mojej pierwszej strzelance moja mp5tka cymy spadla mi z 1,5 metra prosto na rozkladana kolbe i... złamała sie :< pekły dwie metalowe szyny, co radzicie, sadze ze mozna to jakos skleic klejem do metalu. co wy na to :D? Quote
szeregowy_miles Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Radze Ci : kup nowa ... ;) Tylko teraz już nie składaną a stałą. Jest wygodniejsza, trwalsza i zmieścisz większy akumulator. Quote
jackobi Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Cóż, ale potrzebne są cyrku z przełożeniem kabli :P a poza tym składana kolba jest zdecydowanie wygodniejsza od stałej. W czym wygodniejsza ma być stała ?? Sam mam stała i zdecydowanie wolałbym żeby była składana :P No i tak jak powiedział kolega Jasio lepiej kup nową, na kolbę zawsze działają jakieś siły i jestem pewien, że w niedługim czasie znów by pękła :P Quote
0L0 Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Cóż, ale potrzebne są cyrku z przełożeniem kabli Cyrków nie ma... wystarczy przełożyć kable z chwytu do kolby ;) składana kolba jest zdecydowanie wygodniejsza od stałej Brrrr... ten zimny metal na policzku... brrrr :lol: Quote
Luderson Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Miałem 2 skladane kolby TM i CA obydwie mialy luzy i zawsze gibaly sie na kazda strone!! Ogolnie przesiadlem sie na stałą kolbe i nie narzekam z przelozeniem kabli nie bylo ceregieli tylko trzeba bylo puszke kupic do bezpiecznika jest jeszcze 1 duzy + stałej kolby mozna zamontowac baterie na ogniwach LARGE i to mnie przekonalo najbardziej :wink: Quote
Johann Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Ja też nie narzekam na stałą kolbę.Bardzo wygodna i pojemna.A co do składanej jakoś nie mogłem się przyzwyczaić.Dla osób wyższych stała kolba jest wg. mnie lepsza.:) Quote
Pajerro Posted March 19, 2007 Author Report Posted March 19, 2007 humm tylko jakas firmowa colba np TM kosztuje 250 zł xD ehh moze uda mi sie cos skleic, a jak nie to ja wogole wymatuje :), ale niefart 2 dzien odkad mam mp5 i juz kolbe rozwaliłem xD Quote
szeregowy_miles Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Kolba stała kosztuje mniej od składanej. http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=175 Quote
jackobi Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=253 Kolba składana, nie taka znów droga :P Quote
chochol Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 ja mam do sprzedania 2 szt, CA i TM, 45zł i 40zł Quote
awful Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ja mam i takie i takie :P. do 2mp5tek mam 2 stałe i 1 składaną. miejsce na batkę fajne jest. jak trzeba to sobie zmieniam kolby. kabli nie przekładałem- dorobilem drugi zestaw- zmiana kolby zajmuje 3min. wszystko zalezy do czego potrzebuję ;). Quote
Recommended Posts