Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Coś ta nazwa jakaś dziwna. ;-) Cybergun pewnie jak zwykle coś skopiował, albo HFC z dołożonym BAX-em, albo... Marui? I czy ja tam przypadkiem nie widzę hi-capa?

Edited by suwalki
Posted (edited)

Magazynek 500 kulek (!), ale po co ? :) Za to niezła waga 1,8 kilo. Wydaje mi się, że są troche badziewne wydruki na selektorze.

Edited by Bond<007>
Posted

A mnie się wydaje, że cybergun znowu nałożył swoje logo na Cymę, dał hi-capa, dołożył jeden ciężarek i żąda oczywiście dwukrotnie wyższej ceny.

Posted

Też mnie to zastanawia, może jak ktoś będzie miał z tym styczność to niech napisze ;-) bo raczej nie wygląda mi to na jakąś nowość tylko na xero :-P I nadal nie wiem po ci są Hi-Capy do springów :poddanie:

• 3 weeks later...
Posted

Kumpel ma tą mp5 z CG i musze powiedzieć że jest kijowa i trzeba wiedzieć jak z tego strzelać. Lepiej kupić famasa ( wiadomo że będzie strzelać w każdej sytuacji) Bax przy kilku strzałach sie wyłĄcza i kulka leci 5m. Aha jeszcze jedno magazynek troche nie doracowany.

Posted

heh ... kolejne gófno x-D za 149zł

za lekko ponad 200zł można mieć AEGa z Wella ... :roll: urzywke.. więc po co komu sprężyniak ... z zasięgiem 20-25m? nie warty nawet 40-50zł ? w cenie 3 krotnie wyższej ?

No chyba że ktoś jest już tak zmaniaczony że ma w domu 3-4 AEGi ale lubi sie czasem wybrać na spring party... chociaż wątpie, że wtedy kupowałby jakiś shit jak ten z tematu.

Jak już ktoś upiera sie na spr. wolałbym kupić jakiś pistolet z TMu.. wyszłoby pewnie nawet taniej a jakość równomierna do ceny.

Eh... N\c ;-)

Posted

To ja mam tą mp5 o której pisał por. Borewicz, jest dobra ale trzeba umieć z niej strzelać - po zaciągnięciu sprężyny nalezy ją gwałtownie puścić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...