trojan123 Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Witam !! Niedawno zakupiłem berette m93 Kjw (taka z funkcją auto fire) W warunkach domowych wzsystko działa sprawnie,ale na strzelance nie było tak kolorowo :roll: Mianowicie miotał kulkami na jakies 20 metrów i auto fire nie działał (na strzelance było 11 stopni) Mój kumpel ma tą samą replike i i nic takiego nie zaobserwowaliśmy , wszystko było ok. Czy to wina maga? Można to jakoś naprawić?? Quote
Westie Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Źle nasmarowane automaty GBB lubią tak robić - mój Ingram zachowuje się podobnie, jak jest suchy. Silikonu? ;) Quote
trojan123 Posted March 11, 2007 Author Report Posted March 11, 2007 Ja ją dopiero kupiłem i byłem na pierwszej strzelance .Koleś w sklepie na moich oczach ją smarowal Quote
r4st4 Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 parawdopodobniej to wina zaworka w magu lub green gazu Quote
trojan123 Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 Też tak myśle , oby mi to naprawili .Jest jeszcze jedno ale bo wkładałem maga kumpla do mojego pistoletu i też sie za bardzo nie rwał do strzelania .... Quote
tofik___ Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Sprawdź czy Twój magazynek dobrze działa w broni kolegi, zwróć uwagę też na gaz, są takie które nie nadają się do broni z blow-backiem i mogą służyć jedynie jako gaz do zapalniczek gdzie nawet nieźle sobie radzą :) pozdrawiam Quote
trojan123 Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 Hmm o ile pamiętam to mój mag w jego pistolecie też nie strzelał ładnie, jeden strzał był mocny a drugi słabszy (tak w kółko) Jaki z tego morał ? Spluwe i maga moge sobie wsadzić w buty??? Hmm o ile pamiętam to mój mag w jego pistolecie też nie strzelał ładnie, jeden strzał był mocny a drugi słabszy (tak w kółko) Jaki z tego morał ? Spluwe i maga moge sobie wsadzić w buty??? Quote
r4st4 Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Jedna rada na to oddaj na gwarancię guna albo zmnień zaworek w magu Quote
Recommended Posts