Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam !!

Niedawno zakupiłem berette m93 Kjw (taka z funkcją auto fire) W warunkach domowych wzsystko działa sprawnie,ale na strzelance nie było tak kolorowo :roll: Mianowicie miotał kulkami na jakies 20 metrów i auto fire nie działał (na strzelance było 11 stopni) Mój kumpel ma tą samą replike i i nic takiego nie zaobserwowaliśmy , wszystko było ok. Czy to wina maga? Można to jakoś naprawić??

Posted

Sprawdź czy Twój magazynek dobrze działa w broni kolegi, zwróć uwagę też na gaz, są takie które nie nadają się do broni z blow-backiem i mogą służyć jedynie jako gaz do zapalniczek gdzie nawet nieźle sobie radzą :)

pozdrawiam

Posted

Hmm o ile pamiętam to mój mag w jego pistolecie też nie strzelał ładnie, jeden strzał był mocny a drugi słabszy (tak w kółko) Jaki z tego morał ? Spluwe i maga moge sobie wsadzić w buty???

Hmm o ile pamiętam to mój mag w jego pistolecie też nie strzelał ładnie, jeden strzał był mocny a drugi słabszy (tak w kółko) Jaki z tego morał ? Spluwe i maga moge sobie wsadzić w buty???