Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Hej. Mam pytanie odnośnie tuningu SL8 firmy Both Elephant (tą ze zbrojowni z metalowym GB). Od razu mówię, że jestem nowicjuszem w ASG. Po pierwsze jaką sprężynę i lufę byście polecali. Proszę o linki. I po drugie ile FPS mogę rzez taki tuning wyciągnąć? Z góry dzięki:)

Posted

Lufa wejdzie praktycznie każda.

Reszta... hmm, żeby to to jakotako działało to trzeba wymienić praktycznie wszystkie bebechy z gearboxa oraz baterię (do kolby wejdzie spokojnie nawet 12V na ogniwach large).

400FPS bez większych problemów się z tego wyciągnie.

Posted

No ok. Ale powiedzmy tak. Mam na razie 600zł na całość czyli karabinek + tuning. Więc co jako pierwsze wymienić. Dalszy ciąg tuningu zrobię w czerwcu.

Posted (edited)

Sory ale nie mogłem edytować posta. Jeszcze 1 pytanie. Czy da sie do tego zamontować lunetę?

Przecież na focie widać szynę, prawda 8) (niestety plastic-fantastic)

Edited by GZ
Posted

Ja pierwsze co polecam to zrobić coś z lufą :P bo kolega ma eSeLke i powiem szczerze raz gdy chciał mnie trafić lufa jemu odpadła :D (ubaw po pachy!). Kolega już coś kmini by zrobić to ładnie i by nie padła po godzinnym czołganiu :P jak coś to dam znać jak tam jemu idzie (albo on sam napisze :D). Pozdro!