Zając Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 przychodze z tym pytaniem do was bo nie wiem co zrobić. Mianowicie po ostatnim strzelaniu ewidentnie czuje że "zapiaszczyłem" sobie maga. i tu pojawia się moje pytanie : czy jest konieczne by go rozkręcać żeby go nasmarować , przeczyszcić?? Mam niedługo aega więc nie wiem co postąpic w takiej sytuacji. dodam że na strzelaniu mag naciągał spęrzyne a nie pobierał kulek ,aż do momętu gdy kilka razy pukłem nim o sciane . wtedy usłyszałem rozciągającą się spręzyne i potem jakoś strzelało. aaa.teraz gdy nakręcam zębatke to słyszę ziarenka pisaku ... 8-) Quote
0L0 Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Trzeba rozebrać na części pierwsze, wnętrze wytrzeć a zębatki wyszczotkować z piachu, po złożeniu NIE SMAROWAĆ. Im bardziej nasmarowany magazynek tym łatwiej piach przywiera do wewnętrznych mechanizmów. Quote
hegemon Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ale kolega chyba mówi o low-capach....ja bym nawet nie wsadzał zapiaszczonego maga do guna....kulki moga przenosic brud i rysowac lufe, a w najgorszym wypadku zatkać ją a do jakiego nieszczescia to prowadzi to juz wszyscy wiedza... Quote
Zając Posted March 5, 2007 Author Report Posted March 5, 2007 (edited) chodzi mi o hi capa. Trzeba rozebrać na części pierwsze ale jak? trzeba odkręcić tą śrubkę na dole i co dalej? jak się go rozbiera? Edited March 5, 2007 by Zając Quote
0L0 Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Na górze masz 2 bolce - wybijasz je. Cały plastik ze środka powinien wyjść. Dalej to już tylko odkręcanie śrubek ;) Quote
Recommended Posts