NAT_Mastah Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Witam! Ma ktoś może informacje na temat serii produktów systemy z serii "Area 1000? Konkretnie chciałbym uzyskać odpowiedź na temat tego czy jest to rodzina produktów typu "low-budget" czy po prostu szykują sie do przejścia na "training weapon" (Cena trochę chora ale jak nazbieram to sobie sprawie :D) Cena tłoka "polycarbonate" "zwykłego" 2500 jenów. Cena tłoka "polycarbonate" "Area 1000" 1000 jenów. Więc różnica w cenie dość pokaźna. Na zagranicznych forach i sklepach tylko info nt. obu tych produktów: recommended for high upgrades m120+. Nigdzie tez nie znalazłem informacji na temat specyfiki tej serii, ale jeżeli oba mają identyczny opis ... Linki: http://www.systema-engineering.com/English.../eproducts.html Pozdrawiam. Quote
0L0 Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Przyglądałem się niektórym tym produktom i jakiś zauważalnych różnic nie stwierdziłem w porównaniu do "zwykłych". Quote
Recommended Posts