poldeck Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 witam! Mam pytanko dotyczące R7 wella. Czy on musi tak głośno chodzić? I ewentualnie dtrugie: co można zrobić aby chodził ciszej? Z góry dziękuję za pomoc. Quote
wurst Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) -Wyregulować silnik -Idealnie wypodkładkować zębatki -Uszczelnić na maxa -Zestaw cichej głowicy -hmmm tłumik ? ;-) Edited February 26, 2007 by wurst Quote
0L0 Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Jedyne słuszne rozwiązanie to kupienie sprzętu markowego :lol: ...serio, spora część replik replik wella chodzi jak wiertarka na udarze ;) Quote
poldeck Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 No, w okolicy końca lipca będzie śliczne m4 CA z tuningiem level III z ASGshopu:P do tego czasu pomęczę sie z tym wellem... Widzę, że żeby go wyciszyć to musiałbym bawić się w duże koszta a to oznacza, że z kolei lepiej zbierać kasę na coś porządnego... :uśmiech: Quote
angel Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Jezeli chodzi ci glosno silnik wyreguluj go kluczem imbusowym.Masz to opisane w instrukcji. Quote
poldeck Posted March 2, 2007 Author Report Posted March 2, 2007 Sam silnik chodzi dobrze... Jak zagladałem do GB to mam wrażenie , że źle są zebatki spodkładkowane, ale nie dłubie przy tym by nie zrypać...:P Quote
Recommended Posts