Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Do filmu technicznie nic nie mam

Ale.. ;)

Super sprawa gość ze snajperką "w CQB" zaproponowałbym bym mu odłozenie kasy na broń boczna i w takich sytuacjach klamkę w rekę...

Wejście przez drzwi pod koniec filmu dwóch gości na raz tez było fajne. ;)

Posted

Ja też nie widze większych błędów

Jednak nie zabłysne, ale dostać ze snajpy bolałoby(Mam nadzieje że to tylko do filmu i posiada broń boczną :-F )

I oglądałem też "gagi" z tego jak nakręcaliście

Najbardziej mi sie spodobał ten jak wchodzi 1 przez okno a 2 juz chce wchodzic, łapie za ramy okna i okno się zamyka przed nosem :wink: przekomicznie to wyglądało :lol:

Posted

Moze by nie pasowały bardziej (bo może ideą filmu było zrobienie komedii) ale na pewno klamka byłaby bardziej sensowna. (ale nie jestem przekonany czy sens miął tu znaczenie;) )

Posted

Faktycznie snajperka to pomyłka ;)

W kilku miejscach widać problemy z trzymaniem sektorów. Poza tym niektórzy maja problemy z posługiwaniem sie bronią jedną ręką (wymachiwanie na prawo i lewo M16 trzymanym za magazynek to zdecydowanie nie jest to o co chodzi ;)).

Najbardziej mi sie spodobał ten jak wchodzi 1 przez okno a 2 juz chce wchodzic, łapie za ramy okna i okno się zamyka przed nosem
To mały pikuś - przyroda, trzeba umieć reagować na takie sytuacje, ale zostawienie (repliki) broni jest totalną amatorszczyzną ;)
Posted

hehe, wiadomo - początki są trudne ;) ale w ciągu niecałych 5 miesięcy istnienia teamu, to sporo się i tak zmieniło ;) każdy z drużyny wydał już ponad 1000 zł na ekwipunek i sprzęt - co jest chyba dobrym wynikiem jak na osoby, które nie mają stałego dochodu ;) vide uczniowie liceum i tymbardziej studenci :P

a co do filmu, to wiadomo, człowiek uczy się na błędach ;) następny film nie będzie zawierał błędów ( mam nadzieje ) :uśmiech:

Posted

tzn jezeli chodzi o film to zawiera duzo błedów ale to dla tego ze nie byl to film czysto rezyserowany tylko poprostu zapis z treningu...Gdybysmy rezyserowali na bank wyszło by lepiej :)