erni Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Witam Wymieniłem lufe, po złużeniu całości(nie po raz pierwszy,wg instrukcji z machineguna) chiałem strzelić i nic,tłok zatrzymał się z tyłu. Nie wiem jak to naprawic :wink: Proszę o pomoc.Oto jak to wygląda: Quote
szeregowy_miles Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 (edited) nie skręcaj repliki, podłącz akumulator i silnik...naciśnij spust i zobacz czy się kręci (oczywiście silnik a dokładnie wirnik silnika) 8) Edited February 19, 2007 by szeregowy_miles Quote
erni Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 Sam silnik działa, tylko po złożeniu jest tak jakby chciał a nie mógł :???: Quote
0L0 Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Zwolnij antireversala i spróbuj jeszcze raz na semi. Jak znowu tak się stanie to spróbuj z inną baterią, lub naładuj dobrze tą co masz. Quote
wurst Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 J/W aczkolwiek możesz: -Wygiętym w hak gwoździem sprobować zwolnic antireversal przez otwór z tyłu gb przy zębatce silnikowej (nie polecam) -Ząbek po ząbku obracać zębatke silnikową i po każdym przeskoku o ząb czymś blokować aż w końcu strzeli (bardzo nie polecam ;-) ) Quote
erni Posted February 19, 2007 Author Report Posted February 19, 2007 z bateria też próbowałem i nic :wink: a jakis bezpieczny sposób który polecacie Quote
erni Posted February 20, 2007 Author Report Posted February 20, 2007 I po problemie.Dzięki za pomoc szczególnie dla OLO ;-) .Musiałem rozkręcic GB,próbowałem szydełkiem i ułamał sie kawałek,wpadł do środka gb i niebyło wyjścia :lol: Ale wszystko działa. Quote
Recommended Posts