Crusher Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Witam. Czy magi od PJ pasuja do tego gnata? Generalnie tak, chociaż z krótkimi realami PJ mialem troche problemów. Lowy polecam z czystym sumieniem. Quote
Bat_Sirius Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 A jak się mają do G&P magi firmy MAG, bo Star'y mnie rozczarowały. Quote
Crusher Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Generalnie tak, chociaż z krótkimi realami PJ mialem troche problemów. Lowy polecam z czystym sumieniem. Byłoo, szukaj! Quote
kalwisz Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Mam prozbe odnosnie tej repliki, ktos moze mi pokazac jak wyjac w niej gearbox z body ? najlepiej na fotkach, bo rozsunełem body (widac góre gb) nastepnie wypiełem pin trzymajacy spust i jeden przy kolbie, i co dalej ?? Quote
Hawk14 Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Hi jak i low i mid z CA podchodzą dobrze i podają bez problemu, MAG'i wchodzą, troche się gibią i podają bez problemu, low'y metalowe od P&J podają bez problemu lecz dalej uważam że midy od G&P są najlepsze... Quote
javelin Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Mam prozbe odnosnie tej repliki, ktos moze mi pokazac jak wyjac w niej gearbox z body ? najlepiej na fotkach, bo rozsunełem body (widac góre gb) nastepnie wypiełem pin trzymajacy spust i jeden przy kolbie, i co dalej ?? Musisz jeszcze odkręcić zwalniacz magazynka i długą śrubę znajdującą się wewnątrz kolby. Quote
Hawk14 Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Nie wdawałem się w szczegóły... Jak mam być dokładny to jeszcze odkręć śrubki wewnątrz chwytu pistoletowego, wybij dwa piny jeden nad spustem drugi duży trzymający uppera w oryginale... Quote
javelin Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 A właśnie, zapomniałem - trzeba oczywiście zdjąć pokrywę silnika z chwytu pistoletowego, wyjąć silnik i odkręcić sam chwyt :) Quote
Denton Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Reale i Lowy CA podają ładnie, nie gibają się i ogólnie są git Quote
Recommended Posts