Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!

Naszła mnie taka reflekcja, aby zrobić sobie hi-capa połączonego z prawdziwym magiem w którym będą prawdziwe naboje, tylko bez prochu i spłonki, takie jakich pełno na allegro. W związku z tym, czy jest gdzieś możliwość dostania prawdziwego magazynka do pistoletu maszynowego H&K MP5 ?? Jeżeli tak, to gdzie i za ile?

Posted

O matko!! Maga do M16!! Niesamowite!!

Na Allegro możesz sobie 50 takich kupić, nie ma problemu.

Więc skoro nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to nie pisz bzdur.

Posted

Zastanawia mnie jedynie, czym jest to spowodowane, że magazynki do M16, AK, G3, itp. są tak łatwo dostępne, a do mp5 nie można dostać wcale... No kurcze, bo to jest trochę dziwne, żeby można było kupić maga do SWD, a do zwykłego pistoletu maszynowego używanego także jako PDW, nie...

Posted

Jesli przyczyna lezy poza Twoimi mozliwosciami ingerencji, a tak jest na pewno, to nie zawracaj sobie nia glowy i szukaj dalej. A potem daj linka.

Pozdrawiam

Kret

Posted

Szczerze mówiąc nigdy nie szukałem magazynków do MP5, ale powiedzcie mi, co jest takiego skomplikowanego we wpisaniu do Google'a frazy dajmy na to "HK94 magazine price" i sprawdzeniu co wyskoczy efektów? W myśl polskiego prawa posiadanie dowolnych magazynków jest legalne.

• 2 months later...