tommy_pl Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Witam Interesyje mnie kwstia montażu tlumika na m700 i zastanawiam sie czy ta oto przejsciowka bezie pasowala do odelu wyprodukowanego przez KJW ( http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=741 ) A jezeli nie to czy jest jakis inny sposob na zamontowanie tlumika z gwintem . Jezeli rowniez nie jestem otwarty na inne propozycje. Z gory wielie dzieki ps.szuałem na foru ale nigdzie nieznalazlem:) Quote
_Inferno Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 1. Temat powinien być chyba w Gazowych :) 2. Zapytaj sklep. Quote
tommy_pl Posted February 14, 2007 Author Report Posted February 14, 2007 1.Moze i racja SRY 2. Pytsłem sie sklepu ale niedostalem odpowiedzi gdyz niemaj na stanie m700 KJW a prawdopodobne czms rozni sie od modelu wyprodykowanego przez tanake a wiem ze sa jednak pewne roznice w budowie:( Quote
Recommended Posts