Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Każde parują - mniej lub więcej. Akurat odnośnie tych okularów ich konstrukcja-ułatwia szybszą wentylacje, wytrzymałość oraz cena przemawia na korzyść.

Mi parują po biegu-kiedy długo przykampie w jednym miejscu. Kiedy jestem w ruchu(ide) - zawsze coś przewieje i zaparowania znikają.

Ja jestem bardzo zadowolony z ich posiadania. Zawsze do nich wracam kiedy wszystko inne paruje.

Posted

Mam takie również, a właściwie teraz to już nie mam gdyż wczoraj przetestowałem tuning broni i się niestety popsuły :wink: tzn szybka okej nic nie przeleciało, ale nico ponad 400fps-ów i ramka tego nie wytrzymała nawet 5 strzałów na semi :strach: po auto została mi teraz tylko szybka :killer:

Posted

okulary są całkiem wytrzymałe jednak parują jak każde... no chyba że masz bolle któreś tam...

parowanie zniweluje namydlenie ich lub kupienie antifog'u

poszukaj na forum... tematów jest dużo

• 2 weeks later...
Posted

moja metoda jest taka: bierzesz palec i ślinisz go, i smarujesz w środku okularów. robie tak od zawsze w okularach do nurkowania, i w tych też sie sprawdza. co do antifoga , też go mam, ale ślina działa lepiej. może to kogoś odpychać , ale sposób działa w 100%

Posted

ja używam antyfoga firmy K2 :) ładnie pachnie :P Mam uvex skyper,x-one i ultrasonic,na pierwszych 2? akcjach było znośnie potem już psikałem antyfogiem bo strasznie parowały :/

Posted

UVEX Skyper nie paruja mi prawie w ogole, a jesli juz to w tak minimalny sposob ze nijak nie utrudnia to widocznosci. Jak?

1. Maja antifog

2. Odchylasz je tak, zeby dociskaly na brwi, a zeby pod oczami miec dostep powietrza.

Posted

sorki all, nie wiem o czym piszecie. używam tych okularów (żółte) od roku, zaparowały TYLKO PARĘ razy, i to zawsze, gdy miałem czymś przysłonięte usta i nos (szalokominiarka). poza tym NIGDY nie parują, nawet w "mokre" dni. naprawdę polecam.